fbpx

Τουρισμός & Franchising

Ο τουρισμός διαχρονικά αποτελεί ελκυστικό κλάδο για επενδύσεις. Καθώς ο αριθμός των επισκεπτών αυξάνει χρόνο με το χρόνο και αγγίζει πλέον τα 30 εκατομμύρια το ενδιαφέρον για επενδύσεις σε τουριστικές περιοχές εντείνεται σε τομείς όπως η εστίαση, η μικρή λιανική, οι υπηρεσίες κ.α.

Οι κρίσιμοι παράγοντες που αφορούν την επιτυχία αυτής της κατηγορίας επενδύσεων αφορά θέματα όπως η διάρκεια, η διαφοροποίηση, η μοναδικότητα, η αντιμετώπιση του ανταγωνισμού, η ασφάλεια όπως επίσης και η απόσβεση της επένδυσης και η διασφάλιση των αποδόσεων.

Η δύναμη του brand, η αποκλειστικότητα περιοχής, η αποδεδειγμένη απόδοση από επιχειρήσεις εν λειτουργία σε περιοχές με παρεμφερή χαρακτηριστικά, η διατήρηση της ποιότητας, η εκπαίδευση, η καινοτομία, είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα ενός franchise concept το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για τουριστική περιοχή.

Η επιλογή ενός συστήματος franchise επίσης σας προσφέρει υποδομές, διαφοροποίηση, ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, ταχύτητα, ευελιξία, αποδόσεις και εν τέλει μοναδικές ευκαιρίες για να επενδύσετε σε μια τουριστική περιοχή επιτυχημένα και με ασφάλεια.

Η The Franchise Co. Νο1 Εταιρεία Συμβούλων Franchise και Ανάπτυξης Δικτύων θα αναλύσει για εσάς το οικονομικό μοντέλο λειτουργίας της επιχείρησης και θα σας προτείνει τη βέλτιστη λύση ώστε η να επενδύσετε με πλάνο, οργάνωση και τη βεβαιότητα της επιτυχίας του εγχειρήματός σας.

Μετρήστε Πλεονεκτήματα

Επιλεγμένα συστήματα franchise για τουριστικές περιοχές, με δυνατότητα άμεσης έναρξης λειτουργίας καθώς ο franchisor διαθέτει την οργάνωση και τις υποδομές για να υποστηρίξει την επένδυση.

Το ξεκίνημα μιας νέας επιχείρησης από το μηδέν εμπεριέχει σε μεγάλο βαθμό τον κίνδυνο της αβεβαιότητας. Τα συστήματα franchise που σας προτείνουμε έχουν ήδη διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στην αγορά και έχουν σχεδιάσει προσεκτικά το μοντέλο λειτουργίας για τη μέγιστη απόδοση σε τουριστική περιοχή.

Ειδικά σχεδιασμένο για επένδυση σε τουριστική περιοχή σε αντιστοιχία με την τοπική κοινωνία και οικονομία και σε συνάρτηση με τη δυνατότητα δραστηριοποίησης σε δωδεκάμηνη βάση καθώς έχει παρατηρηθεί ότι σε πολλές τουριστικές περιοχές της χώρας όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Κέρκυρα κ.α. υπάρχουν οι παράγοντες που διασφαλίζουν την αποδοτική ετήσια λειτουργία.

Με την υποστήριξη του franchisor σε θέματα marketing, προβολής, επιλογής κατάλληλου product mix, τιμολογιακής πολιτικής, σταθερής ποιότητας, η επένδυσή σας επιτυγχάνει υψηλές αποδόσεις και γρήγορη απόσβεση.

Καλέστε σήμερα και κλείστε συνάντηση για ΔΩΡΕΑΝ Ενημέρωση

Ενημερωθείτε από τη Νο1 Εταιρεία Συμβούλων Franchise για όλα τα συστήματα franchise τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για τουριστικές περιοχές και επιλέξτε το ΙΔΑΝΙΚΟ franchise για εσάς.

Η THE FRANCHISE CO. είναι η μεγαλύτερη και πλέον εξιδεικευμένη εταιρεία συμβούλων σε θέματα δημιουργίας και ανάπτυξης δικτύων franchise.

20ετή εμπειρία και ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη περισσοτέρων από 320 Δικτύων και 4.700 σημείων πώλησης η THE FRANCHISE CO. παρέχει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών ειδικά σχεδιασμένων για να βοηθήσουν τον υποψήφιο franchisee  όχι μόνο να επιλέξει το κατάλληλο franchise αλλά και να δημιουργήσει τη δική του επιτυχημένη επιχείρηση.

  • Ανάλυση profile υποψήφιου franchisee
  • Αξιολόγηση του υποψήφιου franchisee ως προς την καταλληλότητα του για αυτοαπασχόληση στα πλαίσια του συστήματος franchise
  • Έρευνα, αξιολόγηση και επιλογή ενναλακτικών προτάσεων franchise
  • Πλήρης και αναλυτική ενημέρωση για το θεσμό του franchising και τις εξελίξεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό
  • Διερεύνηση εναλλακτικών επενδυτικών επιλογών
  • Ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών επιλογών
  • Διερεύνηση εισαγωγής master franchise από τη διεθνή αγορά
Απλά μαθήματα για Franchisees

Το να επιλέξεις ένα σύστημα Franchise είναι – υπό προϋποθέσεις – μια αποδοτικότερη και πιο ασφαλής επιλογή, από τη δημιουργία μιας ανεξάρτητης επιχείρησης. Ιδιαίτερα σε μια περίοδο παρατεταμένης ύφεση…

Αξιολογείτε ένα franchise; Ξεκινήστε με τον εαυτό σας!

Αξιολογείτε ένα franchise; Ξεκινήστε με τον εαυτό σας! Όταν εμφανίζεται μπροστά σας η «ευκαιρία» να επενδύσετε σε μια επιχείρηση franchise, είναι εξαιρετικά σημαντικό να κάνετε μια (τη)  σωστή προετοι…

Επιτυχημένο Franchise: Σημεία ελέγχου για μια αποδοτική επιλογή.

1.Απαραίτητες δεξιότητες Ανάμεσα στους βασικότερους και συνηθέστερους λόγους που κάποιος τελικά επιλέγει να επενδύσει σε ένα σύστημα franchise είναι το ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο concept, ένα …

To franchising είναι μια επιχειρηματική λύση που ταιριάζει στον καθένα μας;

«To franchising είναι μια επιχειρηματική λύση που ταιριάζει στον καθένα μας»! Αυτό είναι πράγματι ένα ιδιαιτέρα πολυφορεμένο κλισέ, μια δήλωση που έχει χρησιμοποιηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια αλλά στη…

Real-Growth-Real-Value

Η THE FRANCHISE CO. κατά τη διάρκεια της πολύχρονης εμπειρίας της στον χώρο των συμβουλευτικών και μελετητικών υπηρεσιών, τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχει καταξιωθεί ως ηγέτης στον χώρο του franchising και του retailing. Χαρακτηριστική η δυναμική της συνεισφορά στην επιτυχή ανάπτυξη δικτύων και η καινοτόμα προσέγγιση της στρατηγικής ανάπτυξης συστημάτων διανομής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

The Franchise Co.
Παπανικολή 100-102, 15232 Χαλάνδρι
Τηλ.: 210 6756200
Fax: 210 6752864
e-mail: info@tfc.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας