fbpx

FRANCHISE OPEN DAYS CYPRUS 2023 | 14-15 Σεπτεμβρίου 2023

Ελλαδικά και Κυπριακά συστήματα franchise προσφέρουν ευκαιρίες ανάπτυξης

opendays cyprus

#FRANCHISEOPENDAYS

Δηλώστε σήμερα συμμετοχή στο
210 6756200
στείλτε μας email: info@tfc.gr

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

Oι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της THE FRANCHISE CO., της μεγαλύτερης εταιρείας σε θέματα ανάπτυξης δικτύων franchise και retail στην ελλαδική αγορά, επισκέπτονται την Κύπρο! Στόχος να διερευνήσουν και να αναδείξουν μαζί με τους νέους επιχειρηματίες τις ευκαιρίες δημιουργίας της δικής τους επιχείρησης, σύμφωνα το επενδυτικό προφίλ του κάθε υποψηφίου franchisee.

Μέσα από μια σειρά συναντήσεων στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2023 σε Λευκωσία και Λεμεσό, θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για τις ανάγκες της κυπριακής αγοράς, τις επιχειρηματικές προτάσεις στον χώρο του franchising αλλά και την εξέταση των ευκαιριών που διαθέτουν τα απαιτούμενα στοιχεία για επιτυχία, πάντα υπό την καθοδήγηση των συμβούλων της THE FRANCHISE CO.

Κλείσε σήμερα τη θέση σου και λάβε εντελώς δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες από μία εξειδικευμένη ομάδα που γνωρίζει πώς να σε οδηγήσει στην επιτυχία!

Ανακάλυψε:

 • 20+ συστήματα franchise, που αποτελούν ευκαιρία να εισάγεις στην Κυπριακή αγορά
 • Συστήματα franchise που αποτέλεσαν success stories τα τελευταία 2 χρόνια σε Ελλάδα και Κύπρο: best practices & key success factors
 • Συστήματα  franchise με ικανότητα υπέρβασης των επάλληλων κρίσεων και των επιπτώσεων της πανδημίας και της πληθωριστικής κρίσης
 • Νέες τάσεις σε επίπεδο συμπεριφοράς καταναλωτή και συστήματα franchise που μπορούν να τις αξιοποιήσουν
 • Τι να προσέξεις και τι να αποφύγεις κατά την εισαγωγή συστημάτων franchise ή Master Franchise από το εξωτερικό στην Κυπριακή αγορά
 • Συστήματα franchise street coffee – street food: τι να προσέξεις και πως να επιλέξεις
 • Συστήματα franchise στον κλάδο των υπηρεσιών: ένας κλάδος υποσχόμενος στον χώρο του franchising

Μίλησε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο για το δικό σου ατομικό επιχειρηματικό πλάνο και έναν ατομικό χάρτη επιτυχίας στον χώρο του franchising.

Δηλώστε σήμερα συμμετοχή στο 210 6756200
στείλτε μας email: info@tfc.gr

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

franchise-open-days-thessaloniki

Παρά τις επιδράσεις των κρίσεων ο κλάδος της καφεστίασης παραμένει No 1 σε ζήτηση από υποψηφίους franchisees σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο υποψήφιος franchisee είναι κρίσιμο να εντοπίσει τις τάσεις που διαμορφώνουν την ενεργή ζήτηση και την δομή κερδοφορίας έτσι ώστε να επιλέξει σωστά σε ένα αυξανόμενα ανταγωνιστικό πεδίο στον κλάδο.

Μίλησε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο και ανακάλυψε:

 • Δυναμικά αναπτυσσόμενα δίκτυα στον τομέα της καφεστίασης με ευκαιρίες  ανάπτυξης και κερδοφορίας σε έναν αυξανόμενα ανταγωνιστικό κλάδο
 • Τους drivers που διαμορφώνουν την ενεργή ζήτηση, τις δυνατότητες ανάπτυξης και την δομή κερδοφορίας για τις αλυσίδες καφεστίασης στο τρέχον περιβάλλον
 • Χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μία αλυσίδα καφεστίασης για να διασφαλίζει την κερδοφορία του franchisee στο τρέχον περιβάλλον πληθωριστικής κρίσης
 • Συστήματα franchise με ικανότητες διαφοροποίησης σε έναν αυξανόμενα ανταγωνιστικό κλάδο
 • Συστήματα franchise που ακολουθούν στρατηγική «γαλάζιου ωκεανού» διεισδύοντας σε νέες αγορές ή απευθυνόμενα σε νέες χρήσεις – νέες καταναλωτικές συμπεριφορές και συνήθειες.
 • Μίλησε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο έτσι ώστε να αποτυπώσεις τα κριτήρια και τον οδικό χάρτη για τη δική σου επιτυχημένη επιλογή στον κλάδο του street food & street coffee franchise.

Δηλώστε σήμερα συμμετοχή στο 210 6756200
στείλτε μας email: info@tfc.gr

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

Επίλεξε το καταλληλότερο concept για σένα!

Αξίζει να επιλέξω τη μέθοδο του franchising για να αναπτυχθώ; Ποια επιχειρηματική πρόταση είναι κατάλληλη για εμένα; Ποιο concept θα είναι ανταγωνιστικό στην περιοχή μου; Πόσο γρήγορα μπορώ να πετύχω το break even; Η κερδοφορία που απεικονίζεται στις προβλέψεις είναι πραγματική ή στηρίζεται σε υπερβάσεις; Θα έχω υποστήριξη;

Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα είναι για κάθε υποψήφιο franchisee μοναδικές.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο διαφαίνεται ο κρίσιμος ρόλος μίας εταιρείας σύμβουλων επιχειρήσεων με εξειδίκευση στον χώρο του franchising.

Κάθε franchisee είναι μοναδικός και χρειάζεται στον πλευρό του μια έμπειρη εταιρεία συμβούλων, ώστε μέσω του προσωπικού consulting να επιλέξει το concept που θα τον οδηγήσει στην επαγγελματική επιτυχία.

H THE FRANCHISE CO. είναι η μεγαλύτερη και πλέον εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων σε θέματα franchising κι ανάπτυξης δικτύων. Με υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, με πολυετή εμπειρία, επαρκή υλικοτεχνική υποδομή και συνεργασίες με τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε θέματα franchising και retailing.

Έχετε αποφασίσει να κάνετε το μεγάλο επιχειρηματικό σας βήμα; Η THE FRANCHISE CO. θα σας περιμένει  στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2023, στη Λευκωσία και τη Λεμεσό, για να σχεδιάσετε μαζί την προσωπική σας πορεία προς την επιτυχία.

Η THE FRANCHISE CO. είναι η μεγαλύτερη και πλέον εξιδεικευμένη εταιρεία συμβούλων σε θέματα δημιουργίας και ανάπτυξης δικτύων franchise.

38ετή εμπειρία και ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη περισσοτέρων από 420 Δικτύων και 5.500 σημείων πώλησης η THE FRANCHISE CO. παρέχει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών ειδικά σχεδιασμένων για να βοηθήσουν τον υποψήφιο franchisee  όχι μόνο να επιλέξει το κατάλληλο franchise αλλά και να δημιουργήσει τη δική του επιτυχημένη επιχείρηση.

 • Ανάλυση profile υποψήφιου franchisee
 • Αξιολόγηση του υποψήφιου franchisee ως προς την καταλληλότητα του για αυτοαπασχόληση στα πλαίσια του συστήματος franchise
 • Έρευνα, αξιολόγηση και επιλογή ενναλακτικών προτάσεων franchise
 • Πλήρης και αναλυτική ενημέρωση για τον θεσμό του franchising και τις εξελίξεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό
 • Διερεύνηση εναλλακτικών επενδυτικών επιλογών
 • Ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών επιλογών
Επικοινωνήστε μαζί μας