fbpx

Με το κλειδί στο χέρι

Έχετε ήδη αποφασίσει να κάνετε το επόμενο επιχειρηματικό σας βήμα και έχετε επιλέξει την λύση του franchising.

Στην αγορά υπάρχουν συστήματα franchise που δραστηριοποιούνται στους περισσότερους κλάδους της ελληνικής οικονομίας και σας δίνουν τη δυνατότητα εφόσον επιλέξετε κάποιο από αυτά να ξεκινήσετε τη διαδικασία για να «στήσετε» τη δική σας επιχείρηση μετά από κάποιο χρονικό διάστημα που εκτείνετε από λίγους έως αρκετούς μήνες.

Αν όμως επιθυμείτε μια άμεση έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας τότε η πλέον κατάλληλη πρόταση είναι αυτή «με το κλειδί στο χέρι».

Ένα έτοιμο κατάστημα για το οποίο ο franchisor έχει φροντίσει για όλες τις απαραίτητες ενέργειες (άδεια, κατασκευή, εξοπλισμός, αρχικό απόθεμα) και είναι απολύτως έτοιμο να ξεκινήσει τη λειτουργία του την επόμενη ημέρα που θα το αποφασίσετε.

Η THE FRANCHISE CO. η μεγαλύτερη και πλέον εξιδεικευμένη εταιρεία συμβούλων σε θέματα δημιουργίας και ανάπτυξης δικτύων franchise με 20ετή εμπειρία και ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη περισσοτέρων από 320 Δικτύων και 4.700 σημείων πώλησης  έχει να σας προτείνει συστήματα franchise «με το κλειδί στο χέρι» και είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει όχι μόνο να επιλέξετε το κατάλληλο franchise για εσάς αλλά και να εξασφαλίστε μια επιτυχημένη πορεία για εσάς και την οικογένεια σας.

Μετρήστε Πλεονεκτήματα

Με τα συστήματα franchise που σας προτείνουμε μπορείτε να κάνετε άμεσα έναρξη λειτουργίας καθώς ο franchisor έχει φροντίσει για την οργάνωση, τις υποδομές και το στήσιμο της νέας επιχείρησης.

Με τη λύση «με το κλειδί στο χέρι» αποφεύγετε επιπλέον κόστη και έξοδα που πιθανόν θα προκύψουν από καθυστερήσεις αδειοδότησης, συνεργείων, παράδοσης και εγκατάστασης εξοπλισμού.

Καθώς ξεκινάτε άμεσα τη λειτουργία της επιχείρησής σας έχετε από την πρώτη κιόλας ημέρας πωλήσεις με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ρευστότητας και τη μείωση του χρόνου απόσβεσης.

Καλέστε σήμερα και κλείστε συνάντηση για ΔΩΡΕΑΝ Ενημέρωση

Ενημερωθείτε από τη Νο1 Εταιρεία Συμβούλων Franchise για όλα τα συστήματα franchise τα οποία σας παρέχουν λύσεις «με το κλειδί στο χέρι» και επιλέξτε το ΙΔΑΝΙΚΟ franchise για εσάς.

Η THE FRANCHISE CO. είναι η μεγαλύτερη και πλέον εξιδεικευμένη εταιρεία συμβούλων σε θέματα δημιουργίας και ανάπτυξης δικτύων franchise.

20ετή εμπειρία και ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη περισσοτέρων από 320 Δικτύων και 4.700 σημείων πώλησης η THE FRANCHISE CO. παρέχει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών ειδικά σχεδιασμένων για να βοηθήσουν τον υποψήφιο franchisee  όχι μόνο να επιλέξει το κατάλληλο franchise αλλά και να δημιουργήσει τη δική του επιτυχημένη επιχείρηση.

  • Ανάλυση profile υποψήφιου franchisee
  • Αξιολόγηση του υποψήφιου franchisee ως προς την καταλληλότητα του για αυτοαπασχόληση στα πλαίσια του συστήματος franchise
  • Έρευνα, αξιολόγηση και επιλογή ενναλακτικών προτάσεων franchise
  • Πλήρης και αναλυτική ενημέρωση για το θεσμό του franchising και τις εξελίξεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό
  • Διερεύνηση εναλλακτικών επενδυτικών επιλογών
  • Ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών επιλογών
  • Διερεύνηση εισαγωγής master franchise από τη διεθνή αγορά
Απλά μαθήματα για Franchisees

Το να επιλέξεις ένα σύστημα Franchise είναι – υπό προϋποθέσεις – μια αποδοτικότερη και πιο ασφαλής επιλογή, από τη δημιουργία μιας ανεξάρτητης επιχείρησης. Ιδιαίτερα σε μια περίοδο παρατεταμένης ύφεση…

Αξιολογείτε ένα franchise; Ξεκινήστε με τον εαυτό σας!

Αξιολογείτε ένα franchise; Ξεκινήστε με τον εαυτό σας! Όταν εμφανίζεται μπροστά σας η «ευκαιρία» να επενδύσετε σε μια επιχείρηση franchise, είναι εξαιρετικά σημαντικό να κάνετε μια (τη)  σωστή προετοι…

Επιτυχημένο Franchise: Σημεία ελέγχου για μια αποδοτική επιλογή.

1.Απαραίτητες δεξιότητες Ανάμεσα στους βασικότερους και συνηθέστερους λόγους που κάποιος τελικά επιλέγει να επενδύσει σε ένα σύστημα franchise είναι το ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο concept, ένα …

To franchising είναι μια επιχειρηματική λύση που ταιριάζει στον καθένα μας;

«To franchising είναι μια επιχειρηματική λύση που ταιριάζει στον καθένα μας»! Αυτό είναι πράγματι ένα ιδιαιτέρα πολυφορεμένο κλισέ, μια δήλωση που έχει χρησιμοποιηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια αλλά στη…

Real-Growth-Real-Value

Η THE FRANCHISE CO. κατά τη διάρκεια της πολύχρονης εμπειρίας της στον χώρο των συμβουλευτικών και μελετητικών υπηρεσιών, τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχει καταξιωθεί ως ηγέτης στον χώρο του franchising και του retailing. Χαρακτηριστική η δυναμική της συνεισφορά στην επιτυχή ανάπτυξη δικτύων και η καινοτόμα προσέγγιση της στρατηγικής ανάπτυξης συστημάτων διανομής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

The Franchise Co.
Παπανικολή 100-102, 15232 Χαλάνδρι
Τηλ.: 210 6756200
Fax: 210 6752864
e-mail: info@tfc.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας