fbpx

Franchise Resales – Ευκαιρίες Άμεσης Απόδοσης

Η αγορά του franchise resales παρουσιάζει μοναδικές ευκαιρίες εισόδου σε επιχειρηματική δραστηριότητα καθώς υφιστάμενες επιχειρήσεις σε πλήρη λειτουργία διατίθενται προς επένδυση.

Σε μια αγορά που ωριμάζει είναι αναμενόμενο να υπάρχει ένας αριθμός δικαιοδόχων που επιθυμούν να μεταπωλήσουν τις υπάρχουσες επιχειρήσεις τους σε άλλους είτε γιατί έχουν ολοκληρώσει ένα κύκλο, είτε γιατί θέλουν να επικεντρωθούν σε κάποιο άλλο τομέα δραστηριότητας.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι ένα σημαντικό ποσοστό υποψηφίων franchisees προτιμά να αναζητά ευκαιρίες από μεταπωλήσεις υφιστάμενων επιχειρήσεων από την δημιουργία εξ’ αρχής μιας νέας.

Εξετάστε προσεκτικά τις επιλογές που σας προτείνουμε καθώς πρόκειται για καταστήματα που ανήκουν σε εδραιωμένα και ισχυρά δίκτυα franchise με εξαιρετική παρουσία στην αγορά και δυνατό brand name.

Η THE FRANCHISE CO. η μεγαλύτερη και πλέον εξιδεικευμένη εταιρεία συμβούλων σε θέματα δημιουργίας και ανάπτυξης δικτύων franchise με 20ετή εμπειρία και ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη περισσοτέρων από 320 Δικτύων και 4.700 σημείων πώλησης  έχει να σας προτείνει καταστήματα σε πλήρη λειτουργία από εδραιωμένες επιχειρήσεις και είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει όχι μόνο να επιλέξετε το κατάλληλο franchise για εσάς αλλά και να εξασφαλίστε μια επιτυχημένη πορεία για εσάς και την οικογένεια σας.

Μετρήστε Πλεονεκτήματα

Επενδύοντας στην αγορά μιας υφιστάμενης επιχείρησης franchise δεν ασχολείστε με τοποθεσία, κατασκευή, εξοπλισμό, εκπαίδευση υπαλλήλων, προμήθεια προϊόντων κ.λπ.

Μια επιχείρηση σε λειτουργία, δεν ξεκινά από το μηδέν με αβεβαιότητες και υποθέσεις καθώς έχει ήδη διαγράψει μια πορεία και έχει «χτίσει» το όνομά της στην αγορά.

Με την αγορά μια υφιστάμενης επιχείρησης franchise εκτός από τον εξοπλισμό, την συμμετοχή σας σ’ ένα αναγνωρισμένο δίκτυο, την γνώση των οικονομικών πεπραγμένων, παραλαμβάνετε και ένα έτοιμο & ενεργό πελατολόγιο το οποίο έχει δημιουργηθεί  στο διάστημα λειτουργίας της.

Η επιχειρηματική σας δραστηριότητα ξεκινά την επόμενη ημέρα της συμφωνίας χωρίς αναμονή για εύρεση ακινήτου, διαμόρφωση, εξοπλισμό, προσωπικό κ.λπ.

Καλέστε σήμερα και κλείστε συνάντηση για ΔΩΡΕΑΝ Ενημέρωση

Ενημερωθείτε από τη Νο1 Εταιρεία Συμβούλων Franchise για όλες τις ευκαιρίες που παρουσιάζει η αγορά του Franchise Resales και επιλέξτε την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ για εσάς.

Resales

Αλυσίδα leader στο χώρο της εστίασης με διεθνή αναγνώριση προσφέρει την ευκαιρία σε νέους επενδυτές να αποκτήσουν ένα κατάστημα εν πλήρη λειτουργία στην Κρήτη.

Από την πρωτοπόρο εταιρεία του street café concept διατίθεται κατάστημα εν λειτουργία στο κέντρο του Πειραιά.

Κατάστημα με σταθερή πελατεία στο χώρο της μικρής λιανικής από εταιρεία εδραιωμένη εδώ και πολλά χρόνια στον συγκεκριμένο κλάδο προσφέρεται στην περιοχή του Περιστερίου.

Η εταιρεία που έχει επιτύχει διεθνή αναγνώριση με το διαφοροποιημένο concept της διαθέτει κατάστημα εν πλήρη λειτουργία στη Λάρισα.

Στην περιοχή του Χολαργού διατίθεται κατάστημα από αλυσίδα café με ηγετική παρουσία στην αγορά.

Από εδραιωμένη αλυσίδα στο χώρο της εστίασης προσφέρεται κατάστημα σε λειτουργία στην Αθήνα με εξαιρετική παρουσία στην αγορά.

Η THE FRANCHISE CO. είναι η μεγαλύτερη και πλέον εξιδεικευμένη εταιρεία συμβούλων σε θέματα δημιουργίας και ανάπτυξης δικτύων franchise.

20ετή εμπειρία και ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη περισσοτέρων από 320 Δικτύων και 4.700 σημείων πώλησης η THE FRANCHISE CO. παρέχει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών ειδικά σχεδιασμένων για να βοηθήσουν τον υποψήφιο franchisee  όχι μόνο να επιλέξει το κατάλληλο franchise αλλά και να δημιουργήσει τη δική του επιτυχημένη επιχείρηση.

  • Ανάλυση profile υποψήφιου franchisee
  • Αξιολόγηση του υποψήφιου franchisee ως προς την καταλληλότητα του για αυτοαπασχόληση στα πλαίσια του συστήματος franchise
  • Έρευνα, αξιολόγηση και επιλογή ενναλακτικών προτάσεων franchise
  • Πλήρης και αναλυτική ενημέρωση για το θεσμό του franchising και τις εξελίξεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό
  • Διερεύνηση εναλλακτικών επενδυτικών επιλογών
  • Ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών επιλογών
  • Διερεύνηση εισαγωγής master franchise από τη διεθνή αγορά
Απλά μαθήματα για Franchisees

Το να επιλέξεις ένα σύστημα Franchise είναι – υπό προϋποθέσεις – μια αποδοτικότερη και πιο ασφαλής επιλογή, από τη δημιουργία μιας ανεξάρτητης επιχείρησης. Ιδιαίτερα σε μια περίοδο παρατεταμένης ύφεση…

Αξιολογείτε ένα franchise; Ξεκινήστε με τον εαυτό σας!

Αξιολογείτε ένα franchise; Ξεκινήστε με τον εαυτό σας! Όταν εμφανίζεται μπροστά σας η «ευκαιρία» να επενδύσετε σε μια επιχείρηση franchise, είναι εξαιρετικά σημαντικό να κάνετε μια (τη)  σωστή προετοι…

Επιτυχημένο Franchise: Σημεία ελέγχου για μια αποδοτική επιλογή.

1.Απαραίτητες δεξιότητες Ανάμεσα στους βασικότερους και συνηθέστερους λόγους που κάποιος τελικά επιλέγει να επενδύσει σε ένα σύστημα franchise είναι το ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο concept, ένα …

To franchising είναι μια επιχειρηματική λύση που ταιριάζει στον καθένα μας;

«To franchising είναι μια επιχειρηματική λύση που ταιριάζει στον καθένα μας»! Αυτό είναι πράγματι ένα ιδιαιτέρα πολυφορεμένο κλισέ, μια δήλωση που έχει χρησιμοποιηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια αλλά στη…

Real-Growth-Real-Value

Η THE FRANCHISE CO. κατά τη διάρκεια της πολύχρονης εμπειρίας της στον χώρο των συμβουλευτικών και μελετητικών υπηρεσιών, τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχει καταξιωθεί ως ηγέτης στον χώρο του franchising και του retailing. Χαρακτηριστική η δυναμική της συνεισφορά στην επιτυχή ανάπτυξη δικτύων και η καινοτόμα προσέγγιση της στρατηγικής ανάπτυξης συστημάτων διανομής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

The Franchise Co.
Παπανικολή 100-102, 15232 Χαλάνδρι
Τηλ.: 210 6756200
Fax: 210 6752864
e-mail: info@tfc.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας