fbpx

Franchise Open Days Θεσσαλονίκη – 8 & 9 Οκτωβρίου 2021

ΘΕΜΑ: Ποιες ευκαιρίες ανοίγει η αγορά του street food;

Η THE FRANCHISE CO. διοργανώνει και φέτος τα Franchise Open Days στη Θεσσαλονίκη με επίκεντρο τις ευκαιρίες στον χώρο του street food. Ο στόχος της σειράς συναντήσεων, που θα πραγματοποιηθούν στη συμπρωτεύουσα στις 8 και 9 Οκτωβρίου, είναι η ενημέρωση της αγοράς της Βόρειας Ελλάδας σχετικά με τις επιχειρηματικές προτάσεις στον χώρο του franchising, αλλά και η εξέταση των ευκαιριών που ανοίγονται ξεχωριστά για κάθε υποψήφιο franchisee, πάντα υπό την καθοδήγηση των συμβούλων της THE FRANCHISE CO.

Κάθε franchisee είναι μοναδικός και χρειάζεται στον πλευρό του την καλύτερη εταιρεία συμβούλων, ώστε μέσω του προσωπικού consulting να επιλέξει το concept που θα τον οδηγήσει στην επαγγελματική επιτυχία.

H THE FRANCHISE CO. είναι η μεγαλύτερη και πλέον εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων σε θέματα franchising κι ανάπτυξης δικτύων. Με υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, με πολυετή εμπειρία, επαρκή υλικοτεχνική υποδομή και συνεργασίες με τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε θέματα franchising και retailing.

“O ρόλος ενός εξειδικευμένου συμβούλου είναι κρίσιμος για την ύπαρξη σαφήνειας και διαφάνειας σε σχέση με τα παραπάνω ερωτήματα, αλλά και την ανάδειξη των κρίσιμων παραγόντων επιτυχίας που θα επιτρέψουν μία μακροχρόνια, αμοιβαία κερδοφόρα συνεργασία αλλά και την προσωπική ευημερία του franchisee” .

Συμβουλευτική για κάθε υποψήφιο franchisee

Αξίζει να επενδύσω στον χώρο του street food; Αξίζει να επιλέξω τη μέθοδο του franchising; Ποιο concept θα είναι ανταγωνιστικό στην περιοχή μου; Πόσο γρήγορα μπορώ να πετύχω το break even; Η κερδοφορία που απεικονίζεται στις προβλέψεις είναι πραγματική ή στηρίζεται σε υπερβάσεις; Θα έχω υποστήριξη;

Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα είναι για κάθε υποψήφιο franchisee μοναδικές. Σε αυτό ακριβώς το σημείο διαφαίνεται ο κρίσιμος ρόλος μίας εταιρείας σύμβουλων επιχειρήσεων με εξειδίκευση στον χώρο του franchising.

Έχετε αποφασίσει να κάνετε το μεγάλο επιχειρηματικό σας βήμα; Η THE FRANCHISE CO. θα σας περιμένει στη Θεσσαλονίκη, στις 8 και 9 Οκτωβρίου, για να σχεδιάσετε μαζί την προσωπική σας πορεία προς την επιτυχία.

Για διευκρινίσεις – κρατήσεις θέσεων σχετικά με το FRANCHISE OPEN DAYS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, επικοινωνήστε στο 2106756200. Εναλλακτικά, αποστείλετε email στο cs@tfc.gr

* Ενώ τις προηγούμενες χρονιές το FRANCHISE OPEN DAY είχε τη μορφή ανοιχτής εκδήλωσης, προσελκύοντας πλήθος ενδιαφερόμενων, φέτος επιλέχθηκε η λύση των μεμονωμένων συναντήσεων με κάθε υποψήφιο franchisee, λόγω των πρόσφατων εξελίξεων στο θέμα του κορονοϊού.

Κλείστε σήμερα για ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ Συμβουλευτική Υποστήριξη

Ενημερωθείτε από τη Νο1 Εταιρεία Συμβούλων Franchise για όλα τα συστήματα franchise της ελληνικής αγοράς και επιλέξτε το ΙΔΑΝΙΚΟ franchise για εσάς.

street-food-franchise
street-food-franchise-concept

Franchise Open Days Θεσσαλονίκη

Απλά μαθήματα για Franchisees

Το να επιλέξεις ένα σύστημα Franchise είναι – υπό προϋποθέσεις – μια αποδοτικότερη και πιο ασφαλής επιλογή, από τη δημιουργία μιας ανεξάρτητης επιχείρησης. Ιδιαίτερα σε μια περίοδο παρατεταμένης ύφεση…

Αξιολογείτε ένα franchise; Ξεκινήστε με τον εαυτό σας!

Αξιολογείτε ένα franchise; Ξεκινήστε με τον εαυτό σας! Όταν εμφανίζεται μπροστά σας η «ευκαιρία» να επενδύσετε σε μια επιχείρηση franchise, είναι εξαιρετικά σημαντικό να κάνετε μια (τη)  σωστή προετοι…

Επιτυχημένο Franchise: Σημεία ελέγχου για μια αποδοτική επιλογή.

1.Απαραίτητες δεξιότητες Ανάμεσα στους βασικότερους και συνηθέστερους λόγους που κάποιος τελικά επιλέγει να επενδύσει σε ένα σύστημα franchise είναι το ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο concept, ένα …

To franchising είναι μια επιχειρηματική λύση που ταιριάζει στον καθένα μας;

«To franchising είναι μια επιχειρηματική λύση που ταιριάζει στον καθένα μας»! Αυτό είναι πράγματι ένα ιδιαιτέρα πολυφορεμένο κλισέ, μια δήλωση που έχει χρησιμοποιηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια αλλά στη…

Note: Carousel will only load on frontend.

πάθος για αποτέλεσμα - The Franchise Co

Η THE FRANCHISE CO. κατά τη διάρκεια της πολύχρονης εμπειρίας της στον χώρο των συμβουλευτικών και μελετητικών υπηρεσιών, τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχει καταξιωθεί ως ηγέτης στον χώρο του franchising και του retailing. Χαρακτηριστική η δυναμική της συνεισφορά στην επιτυχή ανάπτυξη δικτύων και η καινοτόμα προσέγγιση της στρατηγικής ανάπτυξης συστημάτων διανομής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

The Franchise Co.
Παπανικολή 100-102, 15232 Χαλάνδρι
Τηλ.: 210 6756200
Fax: 210 6752864
e-mail: info@tfc.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας