fbpx

Η ανάπτυξη ενός δικτύου που θα καλύπτει ένα ευρύ γεωγραφικό φάσμα και θα ενισχύει την εξωστρέφεια αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για την THE FRANCHISE CO. Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρία διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο από γραφεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετέχει σε διεθνείς ενώσεις και έχει συνάψει συνεργασίες με εταιρίες στο εξωτερικό.

Η THE FRANCHISE CO. με γραφεία στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία, και με αποκλειστικές συνεργασίες σε Κύπρο, Ρουμανία, Αγγλία και Ιταλία, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας προσφέροντας εκτεταμένη εμπειρία και γνώση για τις ιδιαιτερότητες κάθε αγοράς, τοπικής ή διεθνούς.

Επίσης, η THE FRANCHISE CO. συνεργάζεται με επιλεγμένους ειδικούς συμβούλους για την κάλυψη αναγκών υψηλής εξειδίκευσης στους τομείς της λιανικής και του franchise όπως νομικοί σύμβουλοι, internet service providers, μέσα μαζικής επικοινωνίας κ.ο.κ. με γνώμονα πάντα τη δική σας άριστη εξυπηρέτηση.

H δέσμευση μας στην υποστήριξη των πελατών μας με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό και οι επιλεγμένοι συνεργάτες μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, παρέχουν εγγύηση για την αρτιότητα της συνεργασίας μας με κάθε μας πελάτη.


Ο Σύνδεσμος Franchise της Ελλάδος δημιουργήθηκε το 1996, σήμερα αριθμεί 82 μέλη και καλύπτει έναν ευρύτατο χώρο οικονομικής δραστηριότητας, με τακτικά του μέλη διακεκριμένες εταιρείες του χώρου και επίσης πολλά συνεργάζομενα μέλη (δικηγόροι, σύμβουλοι επιχειρήσεων) ως επιστημονικούς συνεργάτες. Η THE FRANCHISE CO. είναι τακτικό μέλος του Συνδέσμου Franchise της Ελλάδος.

Το Ελληνικό Iνστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε το 2004 με την υποστήριξη 37 πολυεθνικών, μεγάλων Ελληνικών εταιριών και επιστημονικών φορέων που λειτουργούν στην Ελλάδα. Κοινή πεποίθηση των ιδρυτικών μελών του Ινστιτούτου ήταν η αναγνώριση της ανάγκης να αναβαθμιστεί και να υποστηριχθεί ο ρόλος όσων, άμεσα ή έμμεσα, έρχονται σε επαφή με τον πελάτη. Είναι απαραίτητο ολόκληρη η επιχειρηματική κοινότητα αλλά και οι κρατικοί φορείς στην Ελλάδα να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα που αφορούν στη σχέση με τον πελάτη.

Η IFCN (INTERNATIONAL FRANCHISE CONSULTANT NETWORK) είναι διεθνές δίκτυο συμβουλευτικών εταιριών σε θέματα franchise. Οι σύμβουλοι franchise είναι ειδικοί στην χώρα τους και έχουν ως βασικό στόχο την υποστήριξη των franchisor σε ανάπτυξη και διεθνή επέκταση. Ιδρυτές του δικτύου είναι σύμβουλοι από Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία και Μεγάλη Βρετανία. Βασική προϋπόθεση για μία συμβουλευτική εταιρία να γίνει μέλος είναι η ηγεσία στην χώρα προέλευσης τους και να τηρεί τον κώδικα δεοντολογίας του Συνδέσμου Franchise. Βασικές υπηρεσίες που προσφέρει η IFCN είναι συμβουλευτικές υπηρεσίες, εξεύρεση franchisees, εξεύρεση master franchisees και υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών. Η THE FRANCHISE CO. έγινε επίσημα μέλος της IFCN στις 22 Μαρτίου 2007. Άλλες χώρες μέλη είναι: Αργεντινή, Ελβετία, Κροατία, Μεξικό, Νορβηγία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Ρουμανία.


Η Dale Carnegie Training προσφέρει εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εταιρίες κάθε μεγέθους και είδους με σκοπό την ενίσχυση της γνώσης και της απόδοσης. Με έδρα της τη Νέα Υόρκη η DaleCarnegie αντιπροσωπεύεται και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ, και σε περισσότερες από 80 χώρες στον κόσμο. Η Dale Carnegie Training Hellas εισέρχεται δυναμικά στον ανταγωνιστικό χώρο της Ελληνικής και Βαλκανικής αγοράς, με στόχο να πρωταγωνιστήσει στην εκπαίδευση στελεχών, μέσα από τα μοναδικά της προγράμματα και τη συσσώρευση σχεδόν ενός αιώνα εκπαιδευτικής γνώσης.

Η RAI CONULTANTS είναι η μεγαλύτερη εταιρία ερευνών αγοράς στην Κύπρο. Δημιουργήθηκε το 1995 από μία ηγετική ομάδα επαγγελματιών με σημαντική πείρα στο χώρο της έρευνας αγοράς και του εφαρμοσμένου μάρκετινγκ. Η RAI Consultants έχει υποκαταστήματα στην Πρώην Σοβιετική Ένωση και στη Μέση Ανατολή. Αναλαμβάνει για την THE FRANCHISE CO. έρευνες αγοράς και mystery shopping και μέσω σύμβασης franchise προσφέρει τις υπηρεσίες της THE FRANCHISE CO. στην Κυπριακή αγορά.

Ο όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς είναι από τους πιο δυναμικούς και δραστήριους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς της ελληνικής οικονομίας. Η Τράπεζα Πειραιώς ιδρύθηκε το 1916. Με αυτόνομη οργανική της ανάπτυξη και σειρά από στρατηγικές κινήσεις, εδραίωσε την παρουσίαση της στην ταχύτατα εξελισσόμενη τραπεζική αγορά και σήμερα έχει δυναμική παρουσία σε οκτώ χώρες: Ελλάδα, ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία και Αίγυπτο.

Η CREA INTERNATIONAL ιδρύθηκε στην αρχή του 2002 και εδρεύει στην Ιταλία. Είναι επιχείρηση πολλαπλών δημιουργικών δραστηριοτήτων και αναλαμβάνει έργα αρχιτεκτονικού χώρου συμπληρώνοντας την οπτική και την αισθητική με ακριβές, ερευνητικές δραστηριότητες.

Ελλάδα

Αθήνα

Εθνικής Αντιστάσεως 84 A
152 31 Χαλάνδρι

Google map
Τηλ. 210 67 56 200
Fax: 210 67 52 864
E-mail: pgr@tfc.gr

Βουλγαρία

Σόφια

Industrial Area-North, 1532 Kazichene

Google map
Tel. +359 99995311
Fax: +359 9999519
e-mail: info@franchise.bg

Κύπρος

Λευκωσία

Σκοπά 8
1647 Λευκωσία

Google map
Τηλ. +357 22368368
Φαξ +357 22317797
Ε-mail: nicholas@rai.com.cy

Ελλάδα

Αθήνα

Εθνικής Αντιστάσεως 84 A
152 31 Χαλάνδρι
Google map
Τηλ. 210 67 56 200
Fax: 210 67 52 864
E-mail: pgr@tfc.gr

Βουλγαρία

Sofia 1532

Industrial Area-North, Kazichene
Tel. +359 99995311
Fax: +359 9999519
e-mail: info@franchise.bg

Κύπρος

Λευκωσία

Σκοπά 8, ΤΚ 1647
Τηλ. +357 22368368
Φαξ +357 22317797
Ε-mail: nicholas@rai.com.cy

Επικοινωνήστε μαζί μας