Χρυσός Οδηγός ... στην επιτυχία!

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Ο Χρυσός Οδηγός, ο αδιαμφισβήτητος leader στον τομέα της  έντυπης και διαδικτυακής διαφήμισης επαγγελματιών, απέκτησε καινούργιους franchisees σε νέες περιοχές. Η  The Franchise Co συμπλήρωσε τον χάρτη των franchisees με τις περιοχές της Κοζάνης, της Καστοριάς, των Γρεβενών, της Φλώρινας, της Φθιώτιδας, του Καρπενησίου και των Κυκλάδων.

Η διείσδυση στις περιοχές αυτές αντανακλά την απόλυτη επιτυχία του concept.  Με εχέγγυα το ισχυρό brand name και  το συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο της εταιρείας, αποτελεί αναμφισβήτητα την ιδανική  επιχειρηματική λύση. Οι franchisees του Χρυσού Οδηγού  αξιοποιούν την υψηλή εξειδίκευση, απόσταγμα της συσσωρευμένης διεθνούς εμπειρίας από ψηφιακούς καταλόγους του εξωτερικού, δίνοντας μια νέα εποχή ανάπτυξης στον κλάδο.

Η σιγουριά της επιχειρηματικής πρότασης μεγιστοποιείται και από τις στρατηγικής σημασίας συνεργασίες του Χρυσού Οδηγού  με τους κολοσσούς της  Google και της Yadex.

Η εξάπλωση των Social Media, η  έκρηξη της διαδικτυακής πληροφόρησης,  η συρρίκνωση της διαφημιστικής δαπάνης στα παραδοσιακά μ.μ.ε. και η αντίστοιχη αύξηση της διαδικτυακής προβολής είναι παράγοντες που συνηγορούν στην επιτυχία κάθε franchisee, που θέλει να βρίσκεται «μπροστά» από τις εξελίξεις και διαθέτει εμπειρία σε πωλήσεις, όρεξη για δουλεία και  υψηλούς στόχους. Η αρχική επένδυση δεν υπερβαίνει τις 25.000€ ενώ οι προμήθειες και οι αποδόσεις είναι ιδιαίτερα ελκυστικές μιας και ο franchisee ξεκινά με ένα έτοιμο πελατολόγιο.

Έντονο ενδιαφέρον συνεργασίας παρουσιάζεται για την κάλυψη των περιοχών της  Αργολίδας – Αρκαδίας,  των Νησιών Βορείου Αιγαίου και της Βοιωτίας – Φωκίδας. Αν θέλετε να είστε εσείς ο επόμενος franchisee του Χρυσού Οδηγού,  μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία συμβούλων ανάπτυξης δικτύων The Franchise Co.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή