6η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ WATERTEC ENVIROTEC 2010

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

watershop will be an exhibitor in the 6th exhibition of water and environment

Η 6η Διεθνή Έκθεση «WATERTEC - ENVIROTEC 2010» είναι μια κλαδική έκθεση που καλύπτει το δίπτυχο Τεχνολογίες Νερού (WATERTEC) & Τεχνολογίες Περιβάλλοντος (ENVIROTEC) .

Με δεδομένο το γεγονός ότι η προστασία του περιβάλλοντος έχει καθοριστική σημασία για την ποιότητα ζωής του σήμερα αλλά και του αύριο, η Έκθεση θα καλύψει σε μια νέα ενιαία πλατφόρμα όλο το φάσμα των Τεχνολογιών Περιβάλλοντος και θα είναι το σημείο αναφοράς και συνάντησης όλων όσων ασχολούνται επιχειρηματικά, θεσμικά και επιστημονικά με τους κλάδους της έκθεσης.
 
Το Περιβάλλον έχει λόγο........ 
                                                  αξίζει να το ακούσουμε
 
 
Με αυτό το στόχο διοργανώνεται η έκθεση WATERTEC-ENVIROTEC που το 2010 αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι συμπίπτει:

♦ Με την πρόθεση της Κυβέρνησης να προωθήσει την ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και
♦ Με τον νέο νόμο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ που προβλέπει την αναδιάρθρωση της Τοπικής  Αυτοδιοίκησης, τη μείωση των Δήμων   και άλλες σημαντικές αλλαγές
 

 Ανάμεσα στους εκθέτες θα είναι και η εταιρεία Watershop (περίπτερο ΤΒ 47Α).

Το Watershop, αποτελεί μια πρωτοποριακή και ανερχόμενη επιχειρηματική πρόταση, που επικεντρώνεται στη λειτουργία εξειδικευμένων καταστημάτων πώλησης και εγκατάστασης συστημάτων επεξεργασίας καθαρισμού του νερού. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για καθαρό νερό απαλλαγμένο από πρόσθετες βλαβερές ουσίες.

Παρακολουθώντας  τις τάσεις της αγοράς, τα στελέχη του Watershop αναγνώρισαν την ευκαιρία που υπάρχει στον τομέα της επεξεργασίας του νερού, καθώς σε μερικά χρόνια θα είναι απαραίτητη σε όλα τα σπίτια και τις επιχειρήσεις που επιθυμούν υψηλό επίπεδο ζωής, οικονομία χρημάτων και προστασία του περιβάλλοντος. Έτσι, δημιούργησαν ένα ισχυρό πανελλαδικό δίκτυο που ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια τους σε μια σταθερά αναπτυσσόμενη αγορά.

Η εταιρεία Watershop το τελευταίο διάστημα αναπτύσσεται σε πανελλαδικό επίπεδο με τη μέθοδο του Franchising, σε συνεργασία με την εταιρεία THE FRANCHISE CO. που είναι σύμβουλος ανάπτυξης δικτύων . Η επενδυτική πρόταση της Watershop αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία με μια σειρά οφέλη, όπως υψηλά ποσοστά κερδοφορίας, συνεχή εξέλιξη, μηδενικό ρίσκο και ευελιξία και απευθύνεται σε δραστήριους ανθρώπους που επιζητούν μια ασφαλή, χαμηλού κόστους επένδυση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη δικτύου του Watershop επικοινωνήστε μαζί μας στο: 210 6756200 ή επισκεφθείτε μας στο http://www.thefranchiseco.gr/el/static/water-shop.aspx

 


 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή