Η THE FRANCHISE CO. συμμετέχει στο MONEY SHOW Θεσσαλονίκης

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009

Για μία ακόμη χρονιά η εξειδικευμένη Eταιρεία Συμβούλων Ανάπτυξης Δικτύων Franchise και Retail THE FRANCHISE CO. πρόκειται να λάβει μέρος στο MONEY SHOW που διεξάγεται το Σάββατο 28/11/09 και την Κυριακή 29/11/09 στο HYATT REGENCY στη Θεσσαλονίκη.

Η μεγαλύτερη και πλέον έμπειρη και εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο της σχεδιάζει και εφαρμόζει επιτυχημένες στρατηγικές ανάπτυξης επιχειρήσεων και δικτύων, παρέχοντας εδώ και 11 χρόνια ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε εταιρείες που στοχεύουν στην αποτελεσματική και ταχεία δημιουργία, επέκταση ή ενδυνάμωση του δικτύου τους. Με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την 25ετή εμπειρία της και την ουσιαστική συμβολή της στην ανάπτυξη 180 και πλέον επιχειρήσεων και δικτύων franchise η ΤΗΕ FRANCHISE CO. παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε franchisors(δικαιοπάροχους)  και franchisees(δικαιοδόχους), ενώ ταυτόχρονα αναλαμβάνει την ανάπτυξη δικτύων και την εξεύρεση δικαιοδόχων τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Βουλγαρία.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο Γενικός Διευθυντής της THE FRANCHISE CO., κ.Παναγιώτης Ρουσόπουλος, θα παρουσιάσει στο κοινό μια σειρά από θέματα πάνω στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, στα πλαίσια των σεμιναρίων που διοργανώνονται.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή