Δύο νέα Business Units προσθέτει στο φάσμα των υπηρεσιών της η THE FRANCHISE CO.

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010Η εταιρεία συμβούλων ανάπτυξης δικτύων franchise και retail THE FRANCHISE CO., διευρύνει το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει, προσθέτοντας δύο νέα business units, στα πλαίσια της ευρύτερης και ολοκληρωμένης υποστήριξης των πελατών της αλλά και υποψηφίων επιχειρηματιών. Οι καινούριες αυτές μονάδες αφορούν την εκπαίδευση στελεχών συστημάτων franchise και την υποστήριξη σε θέματα ενημέρωσης και αξιοποίησης επιδοτούμενων προγραμμάτων.

Εκπαιδευτικά σεμινάρια & workshops από τη THE FRANCHISE CO.


Η THE FRANCHISE CO., σε συνεργασία με την Dale Carnegie Training, προσφέρει σήμερα διαδραστικά σεμινάρια σε θέματα-κλειδιά που σχετίζονται με το franchising. Έχοντας στη διάθεσή της εκπαιδευτές με γνώσεις και εμπειρία στο franchising, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των δικαιοπάροχων αλλά και δικαιοδόχων, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες και τις προκλήσεις του κλάδου που ανήκουν και τη φάση ανάπτυξης του κάθε δικτύου. Κάποια από τα προγράμματα είναι τα εξής:

 

 • ΠΡΟΣ FRANCHISORS: “Πώς να προσελκύσετε επιτυχημένους δικαιοδόχους;”, “Ανανέωση & Ανάπτυξη Δικτύου αξιοποιώντας υφιστάμενους δικαιοδόχους”, “Αποτελεσματική Ανάπτυξη δικτύου franchise”, “H Σημασία Της Παρακίνησης Των δικαιοδόχων Σε Ενα Αποτελεσματικό Δίκτυο”, “Πώς Να Διεκπεραιώσετε Επιτυχώς Μια Μεταπώληση Franchise”, “Πώς Να Προετοιμαστείτε Για Διεθνή Ανάπτυξη Του Δικτύου Franchise Σας”, κ.ά.
 • ΠΡΟΣ FRANCHISEES: “Πώς Να Λειτουργήσετε Τη Δική Σας Επιχείρηση”, “Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελατών σε ένα δίκτυο franchise ”, “Business Networking”, “Εισαγωγή στις Δεξιότητες Πωλήσεων”, κ.ά.

Επιπρόσθετα, βασικό μέλημα της εταιρείας είναι η υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην εκμετάλλευση των επιδοτούμενων προγραμμάτων στο μέγιστο δυνατό και σε αποτελεσματικό βαθμό, δίχως κατασπατάληση πολύτιμων πόρων.

Υποστήριξη στην ενημέρωση & ένταξη σε επιδοτούμενα προγράμματα

Η THE FRANCHISE CO. σχεδιάζει για κάθε επιχειρήση ξεχωριστά, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που παρέχουν τα επιδοτούμενα προγράμματα, πάντα λαμβάνοντας υπόψη:  

 • τις συνθήκες της αγοράς και στις υπάρχουσες συγκυρίες,
 • τις ιδιαιτερότητες του κάθε κλάδου δραστηριοποίησης
 • τα ανταγωνιστικά στοιχεία της
 • τη φύση και το είδος των προγραμμάτων ενίσχυσης

Η εταιρεία THE FRANCHISE CO., διαθέτοντας την εμπειρία και κατάλληλα εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό, μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις στην αξιοποίηση αυτών των εργαλείων, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες ξεκινούν από το πρώιμο στάδιο της ενημέρωσης έως τη διαχείριση και την τελική ολοκλήρωση, μέχρι και την καταβολή επιχορηγήσεων. Ενδεικτικά αναφέρονται οι εξής:

 • Ενημέρωση για τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τα επιδοτούμενα προγράμματα
 • Διάγνωση υφιστάμενης κατάστασης επιχείρησης
 • Αξιολόγηση προγραμμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης
 • Σύνταξη επενδυτικού σχεδίου και υποβολή του φακέλου υποψηφιότητας
 • Υποστήριξη και ενημέρωση κατά τη διάρκεια αξιολόγησης της πρότασης
 • Παρακολούθηση και Διαχείρισή του φακέλου (μετά την έγκριση) κατά τη φάση της υλοποίησης.

«Αποτελεί καθήκον και υποχρέωση μας να σταθούμε αρωγός στις προσπάθειες των πελατών που μας εμπιστέυονται ολα αυτά τα χρόνια να ανταπεξέλθουν επιτυχώς στις απαιτήσεις του σημερινού επιχειρηματικού περιβάλλοντος».

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή