ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ FRANCHISE ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ THE FRANCHISE CO. / ΚΕΜ FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010

Με μια σειρά σεμιναρίων επίκαιρης  θεματολογίας πάνω στο λιανεμπόριο και στο σημερινό οικονομικό τοπίο συμμετείχε η THE FRANCHISE CO. στην 9η Έκθεση ΚΕΜ Franchise Βορείου Ελλάδoς. Η πλέον εξειδικευμένη εταρεία συμβούλων ανάπτυξης δικτύων franchise και retail ανέπτυξε θέματα σχετικά με το πώς να επιλέξει κάποιος το κατάλληλο franchise concept σε περιόδους κρίσης, την οικογενειακή επιχείρηση και τις ευκαιρίες που δίνει το franchising, τη διέξοδο που δίνει τo franchising στο λιανεμπόριο και τέλος τις στρατηγικές αντιμετώπισης της κρίσης που πρέπει να σχεδιάσουν και να ακολουθήσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο κ. Παναγιώτης Ρουσόπουλος, Γενικός Διευθυντής της THE FRANCHISE CO. και Διευθύνων Σύμβουλος της DALE CARNEGIE TRAINING HELLAS τόνισε μεταξύ άλλων πως ο υποψήφιος συνεργάτης franchisee οφείλει να επιλέξει «δίκτυα με οργανωμένες δομές και κυρίως κουλτούρα «υπεύθυνου franchise», καθώς και «δίκτυα που απευθύνονται σε δυναμικές αγορές που αξιοποιούν πόρους που απελευθερώνει η αγορά και αναδιαρθρώνουν το ανταγωνιστικό περιβάλλον», παρατηρώντας ότι «η σιγουριά των ώριμων αγορών ίσως εγκλωβίζει σε στασιμότητα.»

Παράλληλα τόνισε ότι «η επένδυση σε δίκτυα με διαρκώς αυξανόμενη καμπύλη εμπειρίας σε καινοτόμους τομείς και με δυναμική ανάπτυξης φέρνει προοπτικές επιτυχίας, ενώ πρότεινε μεταξύ άλλων «Επενδύστε σε ήδη λειτουργούντα franchise. Ανακαλύψτε  ευκαιρίες χαμηλού ρίσκου σε δυναμικά δίκτυα!» καθώς και «Διαλέξτε δίκτυα ανοικτά στην κοινωνία, στην αγορά, στο αύριο!». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Ότι λάμπει δεν είναι (πάντα) χρυσός» ενώ επεσήμανε τη σημασία του να επιλέξει κάποιος με «Τόλμη αλλά και έρευνα σε αγορά, κλάδο, επιχείρηση και franchise

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή