STICKY: Θα «κολλήσεις» με το concept

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Αν ψάχνετε μια αποδοτική και καινοτόμα   πρόταση σχετική με την εναλλακτική διακόσμηση οικιακών ή επαγγελματικών χώρων, σίγουρα θα «κολλήσετε» με το concept των  STICKY.


Το  δίκτυο καταστημάτων της STICKY διευρύνεται συνεχώς.  Πρόσφατα, μάλιστα  άνοιξε νέο κατάστημα στη Σύρο.  Το μοντέρνο αυτό κατάστημα είναι η «καρδιά» της  εμπορικής δραστηριότητας όλων των Κυκλάδων  στον τομέα της διακόσμησης.

Τα αυτοκόλλητα της STICKY μέσα από την ανεξάντλητη γκάμα των  σχεδίων  τους  ομορφαίνουν κάθε χώρο στη στιγμή. Διακοσμούν τους τοίχους  εύκολα, οικονομικά και κυρίως με στυλ! Ξεχωρίζουν  για τη χρηστικότητα τους καθώς  αποδεσμεύουν από το μπελά του βαψίματος ή τους περιορισμούς της ταπετσαρίας. Αφαιρούνται γρήγορα και εύκολα. Είναι μη τοξικά και διαρκούν για πολλά χρόνια, χωρίς να καταστρέφουν τους τοίχους. Φτιαγμένα από ανθεκτικό ματ αυτοκόλλητο βινυλίου, δείχνουν σαν να είναι ζωγραφισμένα στους τοίχους.  Ήρθαν  για να προσδώσουν σε κάθε χώρο την αισθητική που του αξίζει … και σε εσάς την  επιχειρηματική πρόταση που σας ταιριάζει!!
Το πελατολόγιο της STICKY  δεν εξαντλείται όμως μόνο στους οικιακούς πελάτες (Β2C). H εταιρεία έχει κάνει δυναμικό άνοιγμα, παρέχοντας προϊόντα που απευθύνονται στην αγορά εταιρικών πελατών (B2B).  Συγκεκριμένα, η  STICKY προσφέρει  πλέον μια τεράστια γκάμα από εκπτωτικά αυτοκόλλητα βιτρίνας, πίνακες, αφίσες (κ.λ.π.) πάντα στα μέτρα και τις ανάγκες κάθε καταστηματάρχη, ξενοδοχείου (κ.ο.κ.).   Γίνετε ο επόμενος  franchisee και μετατρέψτε σε κέρδος τη δυνατότητα πωλήσεων στην τεράστια  B2B αγορά!

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της STICKY διαμορφώθηκε, ώστε να καλύπτει πλήρως τις σημερινές ανάγκες της αγοράς, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο  εκπαίδευσης και συνεχούς υποστήριξης.  Σε συνεργασία με την The Franchise Co. η STICKY προσφέρει την πλέον δελεαστική πρόταση με δυνατότητες υψηλής κερδοφορίας και αρχική επένδυση από 30.000 - 60.000€ ανάλογα με την περιοχή. 

Εσείς αξιοποιήστε απλώς ένα brand που κάνει θραύση στα rankings των μηχανών αναζήτησης και συζητιέται όσο κανένα άλλο αντίστοιχο στα social media. Ενδεικτικό του θορύβου (buzz)  που έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το STICKY, είναι το γεγονός ότι  μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια, απέκτησε 102.994 fans στο Facebook.  Η εταιρεία διαθέτει παράλληλα, ένα λειτουργικό e-shop (www.sticky.gr) που σημειώνει τις υψηλότερες πωλήσεις του κλάδου. Εύλογα, λοιπόν, το brand STICKY μπορεί να καυχιέται ότι έχει εκατοντάδες αφοσιωμένους πελάτες αλλά και τη δυναμική να αναπτύξει ακόμη περαιτέρω την πελατειακή του βάση, προς όφελος εκείνων των υποψήφιων  franchisees που έχουν όρεξη, μεράκι και δημιουργικότητα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή