ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ FOCUS ON

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011
Η THE FRANCHISE CO. προχώρησε σε σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία της FOCUS ON σχετικά με την περεταίρω ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων της και την βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Το concept της εταιρείας διαφοροποιείται σε πολλά σημεία από αυτά της αγοράς χάρης στην ταιράστια γκάμα υπηρέσιων και εφαρμογών που προσφέρει, με αποτέλεσμα να το κάνουν πρωτότυπο, μοντέρνο, άκρως ανταγωνιστικό και  ενδιαφέρον για τον επιχειρηματία που θέλει να στήσει μια επιχείρηση, η οποία μπορεί να ανταποκριθεί στην τάση της αγοράς  και στα νέα οικονομικά δεδομένα που ισχύουν.

Η πρόταση Franchise της FOCUS ON χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές παροχές στους δικαιοδόχους της, οι οποίοι παρέχουν στους πελάτες της μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων, με κύριο αντικείμενο την προβολή τους στο μεγαλύτερο επαγγελματικό ηλεκτρονικό οδηγό επιχειρήσεων, και προσφέρει περιθώρια κέρδους 70% και απόσβεση στους πρώτους μήνες.

Η βασική δραστηριότητα της FOCUS ON αφορά στην καταγραφή και κωδικοποίηση, σε πανελλαδικό επίπεδο όλων των επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών, προσφέροντας τους ποιοτική και ουσιαστική προβολή και τη δυνατότητα να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, προσελκύοντας νέους πελάτες. Ωστόσο παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών αιχμής, απαραίτητες για κάθε επιχειρηματία που επιζητά την ανάπτυξη και την εξέλιξη.

 

 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή