Τα super market ARISTA συμβάλλουν στην καταπολέμηση της ανεργίας.

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Η αλυσίδα super market ARISTA αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα καταστημάτων στην Ελλάδα.  Μέλος ενός ομίλου με τεράστια επιρροή στην ελληνική αγορά και την ελληνική οικονομία, καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου super market, από την ποικιλία μέχρι την προμήθεια, τη διακίνηση, την αποθήκευση καθώς την μεταφορά προϊόντων.

Αριθμώντας πάνω από 500 καταστήματα σε όλη την ελληνική επικράτεια, το δίκτυο  ARISTA εδραίωσε σταδιακά μια ισχυρή ανταγωνιστική θέση κατατάσσοντας την μια από τις σημαντικότερες αλυσίδες του κλάδου, τόσο σε επίπεδο μεριδίου αγοράς όσο και σε επίπεδο αναγνωσιμότητας.
Το δίκτυο ARISTA, μια αμιγώς  ελληνική αλυσίδα!

Τα super markets ARISTA  με αφορμή την πρόταση του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ –καταναλώνουμε ότι παράγουμε» συμμετέχει ενεργά στη μάχη για την καταπολέμηση της ανεργίας, στηρίζοντας έμμεσα μικρομεσαίες επιχειρήσεις, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, Αγρότες και Παραγωγούς, καθώς και τον Τουρισμό μέσα στην χώρα μας. 
Οι Έλληνες καταναλωτές, μέσα από αυτό το δίκτυο,  θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία να σκεφθούν και να συνειδητοποιήσουν ότι η προτίμηση των ελληνικών προϊόντων αποτελεί καθήκον όλων μας.
Το δίκτυο ARISTA απoδεικνύει  σε βάθος χρόνου, πως κατανοεί πλήρως τις ανάγκες τόσο των συνεργατών όσο και των πελατών της, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις προσδοκίες τους.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή