TO ΣΕΡΡΑΪΚΟΝ: Όταν η παράδοση συναντά την επιχειρηματικότητα!

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015


Το ΣΕΡΡΑΪΚΟΝ επανατοποθετεί την παράδοση, συνδυάζοντας ιδανικά ένα διαχρονικό concept οικογενειακής επιχείρησης με μοντέρνα στοιχεία, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ένα πρότυπο δίκτυο καταστημάτων,  που βασίζεται κυρίως σε δυο βασικούς παράγοντες: Στην απαράμιλλη ποιότητα των  φημισμένων προϊόντων του και τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές τους, λόγω της υπερσύγχρονης καθετοποιημένης μονάδας παραγωγής που διαθέτει.


Συνολικά, το ισχυρό δίκτυο απαριθμεί 9 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και ένα στην “καρδιά” του Λονδίνου, αδιάψευστή απόδειξη της μεγάλης απήχησης που σημειώνει  το concept και της υψηλής ζήτησης των προϊόντων του, τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικών συνόρων.


Πίσω όμως από τη νοστιμιά …. κρύβεται η μακρά ιστορία! Όλα ξεκίνησαν το 1952 με την ίδρυση του πρώτου καταστήματος από τον κύριο Πρατσινάκη Ζαχαρία, ο οποίος διέθετε την τεχνογνωσία για την παρασκευή μπουγάτσας με τραγανό φύλλο αέρος. Έκτοτε, το τρίπτυχο της επιτυχίας του ΣΕΡΡΑΪΚΟΝ παραμένει το ίδιο «Ποιότητα, Παράδοση, Αξιοπιστία», περνώντας στις μεταγενέστερες γενιές.Το μοναδικό προϊοντικό μείγμα του ΣΕΡΡΑΪΚΟΝ περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από Μπουγάτσες, Σφολιάτες, Χωριάτικο Φύλλο, Νηστίσιμα και Μπουκίτσες, με βασικό χαρακτηριστικό όλων την εξαιρετική τους ποιότητα, που εξασφαλίζεται σε καθημερινή βάση, με τα πιο αγνά υλικά και χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και βελτιωτικών, ώστε κάθε επίσκεψη στα καταστήματα της εταιρείας να είναι μια απολαυστική εμπειρία που οι πελάτες θέλουν να ζήσουν ξανά και ξανά…

Επίσης, στα καταστήματα του δικτύου μπορεί κανείς να απολαύσει φρέσκους, φυσικούς χυμούς φρούτων, μεγάλη ποικιλία τσαγιών, αναψυκτικά, μπύρες, σαλάτες, κρύα σάντουιτς, γλυκούς πειρασμούς και φυσικά εκλεκτές ποικιλίες καφέ, προσφέροντας μια λύση που ξεπερνά την κατηγορία! Μια πλήρης προϊοντική σειρά, ικανή να καλύψει κάθε γούστο, διάθεση και ώρα της ημέρας.


Ένα εκσυγχρονισμένο παραδοσιακό concept,  ιδανικό για οικογενειακή επιχείρηση! Μια επένδυση, που διασφαλίζει ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, εξασφαλίζοντας θέσεις εργασίας και υψηλή ρευστότητα.


Μια χαμηλή και εξίσου αποδοτική επιχειρηματική πρόταση, με 3 κέντρα κέρδους, που εκτοξεύουν την κερδοφορία σας και διακριτά συγκριτικά πλεονεκτήματα που το διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό!


Αν θέλετε να ξεκινήσετε το δικό σας ΣΕΡΡΑΪΚΟΝ, επικοινωνήστε με την THE FRANCHISE CO., υπεύθυνη εταιρεία ανάπτυξης και θέστε την επιχειρηματική σας επιτυχία στις πιο γερές επιχειρηματικές βάσεις!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή