Μαλλιώρας Κοντοσούβλι: Σας σερβίρει την πιο δελεαστική επιχειρηματική πρόταση

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Η εταιρεία  Μαλλιώρας Κοντοσούβλι σας σερβίρει την πιο δελεαστική επιχειρηματική λύση στον κλάδο της εστίασης! Η εταιρεία  συνεχίζοντας την μακρόχρονη πορεία της  στον χώρο της εστίασης, ετοιμάζεται να ανοίξει το νέο της κατάστημα στην περιοχή της Κοζάνης. Το νέο κατάστημα κεντρίζει το γαστρονομικό ενδιαφέρον των πελατών της τοπικής αγοράς,  προσφέροντας διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς,  που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!!  Παράδοση και ποιότητα συνδυάζονται αρμονικά και το αποτέλεσμα;;  Το κοντοσούβλι στα καλύτερα του!!

Η The Franchise Co υπογράφει για μια ακόμη φορά την επιτυχία της συνεχούς επέκτασης του δικτύου των καταστημάτων  Μαλλιώρας.

Η ασφάλεια που αισθάνονται οι  franchisees της εταιρείας  Μαλλιώρας είναι παραπάνω από  δεδομένη.   Η αδιάλειπτη υποστήριξη τόσο σε θέματα management όσο και σε θέματα παραγωγής, η φήμη και η αναγνωρισιμότητα του brand name της εταιρείας, η συνεχής  εκπαίδευση και τέλος η καθοδήγηση για τη δημιουργία ενός στυλιζαρισμένου και φιλόξενου χώρου  είναι μερικοί από τους πολλούς λόγους για να γίνει κανείς  franchisee της εταιρείας.  Εσείς θα αξιοποιήσετε την ευκαιρία;;

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή