Νέο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2011-2012 του ART4FUN

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

Νέο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2011-2012 του ART4FUN

Το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης ART4FUN πάντα κοντά στους μικρούς του φίλους ξεκινά τη νέα σχολική χρονιά πλούσιο σε δραστηριότητες πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης.  Το πρώτο μεγάλο event με τίτλο «Βουρ στα σχολεία» θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου με πλούσιο πρόγραμμα με εικαστικές δημιουργίες και μία μουσικοκινητική εμπειρία που θα προετοιμάσει τα παιδιά για το νέο ξεκίνημα στα σχολεία. Το φετινό πρόγραμμα events καλύπτει μια μεγάλη γκάμα θεμάτων όπως τα ζώα, το χορό, τον κύκλο του νερού, τα τρένα κ. ά.,  με σκοπό να ενισχύσει τη δημιουργικότητα και καλλιέργεια  του παιδιού.

To ΑRT4FUN με σύμβουλο ανάπτυξης την THE FRANCHISE CO.  έχει έρθει με μια νέα καινοτόμα πρόταση στο franchising για ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των παιδιών παράλληλα με μια ισορροπημένη αντιμετώπιση των αναγκών των γονέων μέσα από το άρτια διαμορφωμένο επιχειρηματικό της μοντέλο. Παρέχοντας ασφάλεια, κέρδος και αξιοπιστία πετυχαίνει καθημερινά την ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών της!

 

Δηλώσεις συμμετοχής info@art4fun.gr  ή  στο 2106835494.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.Art4Fun.gr,  www.facebook.com/ Art4Fun.org και 2106835494.
ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ!
Είσοδος 9 ευρώ/άτομο

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011
«Βούρ στα σχολεία!» ΔΕΥΤΕΡΑ 19/9
 
Η σχολική χρονιά ξεκίνησε και το Art 4 Fun είναι πανέτοιμο να την υποδεχτεί με ένα μεγάλο EVENT, για τους μικρούς του φίλους. Ένα πλούσιο πρόγραμμα με εικαστικές δημιουργίες και μία μουσικοκινητική εμπειρία που θα προετοιμάσει τα παιδιά για το νέο ξεκίνημα στα σχολεία.


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011
«Η φάρμα των ζώων!» ΔΕΥΤΕΡΑ 10/10
 
Το Art 4 Fun γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα Ζώων , με ένα EVENT αφιερωμένο στους μικρούς τετράποδους φίλους μας. Ελάτε να ζήσουμε για λίγο στη»Φάρμα των Ζώων».Εικαστικό και μουσικοκινητικό σε ένα συναρπαστικό συνδυασμό που θα μας κάνει να μάθουμε για τα ζωάκια, να τα αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο και να ζήσουμε για λίγο σαν και αυτά.

«Χοροί και μουσικές του κόσμου!» ΔΕΥΤΕΡΑ 31/10
 
«Οι χοροί και οι μουσικές του Κόσμου» θα επισκεφτούν το Art 4 Fun.  Ένα EVENT  που θα μας ταξιδέψει στις διάφορες μουσικές και χορευτικές κουλτούρες ανά τον κόσμο. Οι μικροί μας φίλοι μέσα από τα εικαστικά και μουσικοκινητικά εργαστήρια θα βιώσουν μια μαγευτική μουσικοχορευτική εμπειρία.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011
«Σαν Όνειρο….» ΣΑΒΒΑΤΟ 12/11
 
Το Art 4 Fun προσκαλεί τους φίλους του στο μαγικό ταξίδι των ονείρων. Τα παιδιά μέσα από τα εικαστικά θα μας οδηγήσουν στα μονοπάτια της φαντασίας τους, των ονείρων τους και εν συνεχεία στο μουσικοκινητικό θα αναπαραστήσουν με τρόπο βιωματικό τις εμπειρίες τους. Ένα EVENT αφιερωμένο στη δίχως όρια παιδική φαντασία.

«Κοιτώντας τα τρένα!» ΠΕΜΠΤΗ 24/11
 
Τι είναι το ταξίδι; Γιατί μας αρέσει να ταξιδεύουμε; Ποιος είναι ο αγαπημένος μας προορισμός και με ποιόν θέλουμε να πάμε; Ένα EVENT του Art 4 Fun  που θα μας πάει σε υπέροχους τόπους μέσα από τα εικαστικά και μουσικοκινητικά εργαστήρια.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011
«Στολισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου!» ΤΡΙΤΗ 6/12
 
Το Art 4 Fun προσκαλεί τους φίλους του στο εορταστικό στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Περιμένουμε τους φίλους μας να έρθουν εδώ για να μαγειρέψουμε νόστιμα γλυκά, να φτιάξουμε στο εικαστικό εργαστήρι τα πρωτοποριακά μας στολίδια και να γράψουμε ευχές στις Χριστουγεννιάτικες καρτούλες μας. Στο μουσικοκινητικό θα μοιραστούμε όμορφες ιστορίες και όλοι μαζί να ευχηθούμε για τα φετινά Χριστούγεννα.
«Το ART4FUN στο κόσμο του Παραμυθιού!» ΔΕΥΤΕΡΑ 19/12
 
Το Art 4 Fun σας καλεί να ζήσετε στο κόσμο των χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, να ταξιδέψετε μέσα στις πιο όμορφες ιστορίες που υπάρχουν ανά τον κόσμο, μέσα από εικαστικές και μουσικοθεατρικές δραστηριότητες.
«Ο Άγιος Βασίλης στο ART4FUN» ΤΡΙΤΗ 27/12
 
Το Art 4 Fun φοράει τα εορταστικά του και υποδέχεται το Άγιο Βασίλη. Σας προσκαλούμε να έρθετε να του Ζωγραφίσουμε και εν συνεχεία να τον καλέσουμε σε ένα μουσικοκινητικό πάρτι με μοναδικούς ρυθμούς και πολύ χορό.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012
«Ούπς… τι και αν;»  ΔΕΥΤΕΡΑ 9/1                        
Τι κι αν οι καλικάντζαροι μετά την πρωτοχρονιά έπρεπε να επιστρέψουν στο δέντρο τους στο κέντρο της γης; Αυτοί συνέχιζαν να κάνουν ζαβολιές και σκανταλιές! Το Art 4 Fun καλεί τους μικρούς του φίλους σε ένα μουσικοκινητικό και θεατρικό παιχνίδι φαντασίας και δημιουργικής σκέψης που κρατά ακόμα λίγο από το άρωμα των γιορτών.
«Ο μάγος με τα χρώματα» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/1            
Κι όμως «Ο μάγος με τα χρώματα» είναι εδώ! Μέσα από μουσικοκινητικά και θεατρικά δρώμενα γεμάτα μαγεία αλλά και εικαστικές δημιουργίες γεμάτες χρώμα ήρθε στο Art 4 Fun για να μας βοηθήσει να στείλουμε επιτέλους όλοι μαζί τους ξεχασμένους καλικάντζαρους στο κέντρο της γης!

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012
«Μέσα στο δάσος» ΠΕΜΠΤΗ 2/2                                
Στο Art 4 Fun περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους για να κάνουμε μια μαγευτική βόλτα «Μέσα στο δάσος». Μέσα από τη μουσική το χορό και το θέατρο θα αγαπήσουμε τη φύση και φυσικά θα αποτυπώσουμε την εμπειρία μας σε υπέροχες ζωγραφιές.
«Το καρναβάλι των ζώων» ΠΕΜΠΤΗ 23/2
Γατάκια, σκυλάκια ή παπάκια όλα είναι αγαπημένα μας ζωάκια και σαν αυτά θέλουμε να ντυνόμαστε τώρα στις απόκριες, γι’ αυτό το Art 4 Fun προσκαλεί τους μικρούς του φίλους να γιορτάσουν τις απόκριες με ένα ξέφρενο χορό μεταμφιέσεων και εκπλήξεων! Φορέστε ,λοιπόν, τη στολή σας κι ελάτε!

ΜΑΡΤΙΟΣ 2012
«Ο κύκλος του νερού» ΠΕΜΠΤΗ 22/3 
Το Art 4 Fun καλεί τους μικρούς του φίλους να γνωρίσουν μέσα από θεατρικά και μουσικοκινητικά δρώμενα αλλά και λίγη… κηπουρική τον αέναο κύκλο του νερού!
«Του κουτιού τα παραμύθια»  ΠΕΜΠΤΗ 27/3
Η παγκόσμια ημέρα θεάτρου δε θα μπορούσε να μη μας εμπνεύσει και να μη μας προκαλέσει να τη γιορτάσουμε μαζί με τους μικρούς μας φίλους. Art 4 Fun σας προσκαλεί για να βιώσουμε όλοι μαζί μέσα από κινητικές και εικαστικές δραστηριότητες «Του κουτιού τα παραμύθια».

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012
«Το κουνελάκι του Πάσχα» ΠΕΜΠΤΗ 5/4
Στο Art 4 Fun περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους για να γνωρίσουμε «Το κουνελάκι του Πάσχα».  Θα κατασκευάσουμε και θα στολίσουμε το δικό μας πασχαλινό κουνελάκι και μέσα από θεατρικές και μουσικοκινητικές δραστηριότητες θα δημιουργήσουμε μια γιορτινή πασχαλινή ατμόσφαιρα.
«Χίλιες και μια νύχτες» ΔΕΥΤΕΡΑ 23/4
Η ημέρα της γιορτής του βιβλίου δε θα μπορούσε παρά να μας εμπνεύσει και να μας παρακινήσει ώστε να τη γιορτάσουμε όλοι μαζί. Το Art 4 Fun περιμένει όλους τους φίλους του για να ζήσουμε παρέα με ένα βιβλίο «Χίλιες και μια νύχτες». Σας περιμένουν πολλές μουσικοκινητικές, θεατρικές και εικαστικές εκπλήξεις.

ΜΑΪΟΣ 2012
«Ο πλανήτης γη» ΤΕΤΑΡΤΗ 2/5
Το Art 4 Fun σας προσκαλεί  στο event «Ο πλανήτης γη». Μέσα από μουσικοκινητικά,  θεατρικά δρώμενα και εικαστικές δημιουργίες τα παιδιά θα κάνουν ένα ταξίδι στο διάστημα, θα προσγειωθούν στον πλανήτη γη, θα τον γνωρίσουν και θα μάθουν πώς να τον αγαπούν και αν τον προστατεύουν ακόμα καλύτερα.
«Μανούλα σ’ αγαπώ» ΠΕΜΠΤΗ 17/5
«Μητέρα, μανούλα, μαμάκα» όπως κι αν αποκαλέσουμε τη μάνα, είναι και παραμένει το πολυτιμότερο και το πιο αγαπημένο πρόσωπο στη ζωή ενός παιδιού. Η «Γιορτή της μητέρας» λοιπόν δε θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο το Art 4 Fun το οποίο καλεί τους μικρούς του φίλους μαζί με τις μανούλες τους για να γιορτάσουν μέσα από θεατρικά και μουσικοκινητικά δρώμενα αυτήν τη μοναδική μέρα.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2012
«Για μπανάκι» ΔΕΥΤΕΡΑ 4/6
Το Art 4 Fun ντύνεται στα καλοκαιρινά του και καλωσορίζει τους μικρούς του φίλους σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτυ. Οι εικαστικές μας δημιουργίες θα μας συνοδέψουν στις καλοκαιρινές μας διακοπές ενώ τα θεατρικά και μουσικοκινητικά δρώμενα θα μας στείλουν κατευθείαν για… μπανάκι!
  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή