Η PREMAMAN ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 25 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011Η Prémaman γιορτάζει τα 25 χρόνια της στην ελληνική αγορά με μια μοναδική προσφορά για το επόμενο κατάστημα του δικτύου που είναι

και το 40στό του δικτύου! Για τον επόμενο τυχερό franchisee που θα δημιουργήσει το 40στό κατάστημα Prémaman, η εταιρεία προσφέρει μια έκπτωση -40% στο entry fee, την επίπλωση και το software!!!!

Επωφεληθείτε της μοναδικής αυτής ευκαιρίας και  επενδύστε στον πιο όμορφο, ευχάριστο και ταυτόχρονα κερδοφόρο κλάδο που αντέχει απέναντι στην οικονομική κρίση: στον κλάδο της παιδικής ένδυσης και αξεσουαρ !

Η παγκόσμια αλυσίδα παιδικών ρούχων και accessories Prémaman λειτουργεί από το 1953. Με περισσότερα από 400 καταστήματα σε 50 χώρες του κόσμου, με πάνω από 30.000 διαφορετικά είδη και περισσότερους από 3.000.000 πελάτες να εμπιστεύονται παγκοσμίως την Prémaman, η εταιρεία διαγράφει μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία και στην Ελλάδα με 40 καταστήματα σε μεγάλες πόλεις.

Η επενδυτική πρόταση Prémaman αποτελεί τη λύση για τη δημιουργία μιας κερδοφόρας επιχείρησης με διάρκεια στο χρόνο με ένα αναγνωρίσιμο brand παγκοσμίου φήμης.

Η Prémaman προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο συνεργασίας παρέχοντας σε κάθε συνεργάτη υψηλά μεικτά περιθώρια κέρδους, διασφάλιση stock, εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα, αποκλειστικά προϊόντα με τεράστια γκάμα που απευθύνονται σε ένα ευρύτατο target group, δυνατότητα παράδοσης καταστήματος «με το κλειδί στο χέρι» και νέες collections 2 φορές το χρόνο. Επιπλέον παρέχει αποκλειστικότητα περιοχής, προγράμματα πιστότητας πελατών, ενέργειες direct marketing, πανελλαδική διαφήμιση, αρχική και συνεχή εκπαίδευση καθώς και ενέργειες κοινωνικής ευθύνης.
Τα προνόμια αυτά στηρίζουν το συνεργάτη ώστε να μπορέσει να πραγματοποιήσει ένα δυναμικό και σταθερό ξεκίνημα, να αναπτύξει τις πωλήσεις του, να εδραιωθεί στην τοπική αγορά, να αισθάνεται ασφάλεια και να αποκτήσει μια ανοδική πορεία όσον αφορά την κερδοφορία του καθώς και την προσωπική του καταξίωση και επιτυχία.

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή