Η THE FRANCHISE CO. συμμετέχει στην 8η Έκθεση ΚEM Franchise B. Eλλάδος

Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2008

Για 8η συνεχή χρονιά η εξειδικευμένη Eταιρεία Συμβούλων Ανάπτυξης Δικτύων Franchise και Retail THE FRANCHISE CO. πρόκειται να λάβει μέρος στην Έκθεση ΚΕΜ Franchise Β. Ελλάδος που διεξάγεται από τις 31/10/08 έως τις 2/11/08 στη Θεσσαλονίκη, στο HYATT REGENCY. Εξειδικευμένα στελέχη με πολύχρονη εμπειρία θα ενημερώνουν τους επισκέπτες της Έκθεσης στο περίπτερο της εταιρείας, πάνω σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το χώρο του franchising, είτε πρόκειται για μια νέα επένδυση, μέσω της επιλογής και αξιολόγησης εναλλακτικών concepts, είτε για θέματα χρηματοδότησης και franchise resales ή ακόμη και για τη δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης της επιχείρησης με franchising.

Η μεγαλύτερη και πλέον έμπειρη και εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο της σχεδιάζει και εφαρμόζει επιτυχημένες στρατηγικές ανάπτυξης επιχειρήσεων και δικτύων, παρέχοντας εδώ και 11 χρόνια ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε εταιρείες που στοχεύουν στην αποτελεσματική και ταχεία δημιουργία, επέκταση ή ενδυνάμωση του δικτύου τους. Με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την 20ετή εμπειρία της και την ουσιαστική συμβολή της στην ανάπτυξη 120 και πλέον επιχειρήσεων και δικτύων franchise η ΤΗΕ FRANCHISE CO. παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε franchisors(δικαιοπάροχους) και franchisees(δικαιοδόχους), ενώ ταυτόχρονα αναλαμβάνει την ανάπτυξη δικτύων και την εξεύρεση δικαιοδόχος τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Βουλγαρία.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στελέχη της εταιρείας θα παρουσιάσουν στο κοινό μια σειρά από θέματα πάνω στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, στα πλαίσια των σεμιναρίων που διοργανώνονται.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν:

1. «Franchising και Οικογενειακή επιχείρηση», ομιλητής Παναγιώτης Ρουσόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος THE FRANCHISE CO. και DALE CARNEGIE TRAINING HELLAS
2. «Επιτυχημένο Franchise – O μύθος του 3% και του 97%», ομιλητές Παναγιώτης Ρουσόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος THE FRANCHISE CO και DALE CARNEGIE TRAINING HELLAS & Ηλίας Ξένος, Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύων THE FRANCHISE CO.
3. «Τάσεις στο Franchising στην Ελλάδα», ομιλητής Παναγιώτης Ρουσόπουλος
4. «Νέα Επιχείρηση: Όνειρα και Εφιάλτες», ομιλητές Παναγιώτης Ρουσόπουλος & Ηλίας Ξένος
5. «Franchising και νέος επιχειρηματίας», ομιλητής Παναγιώτης Ρουσόπουλος
6. «Εκπαίδευση και franchising», ομιλητές Παναγιώτης Ρουσόπουλος & Σωτήρης Καραγιάννης, Γεν. Διευθυντής της DALE CARNEGIE TRAINING HELLAS

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή