Επανακυκλοφορεί ο ετήσιος οδηγός ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2011

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

Επανακυκλοφορεί ο ετήσιος οδηγός ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2011
με το τεύχος -44- ΔΩΡΟ

Από τα μέσα Ιουλίου ξεκίνησε ο 2ος κύκλος πανελλαδικής κυκλοφορίας του ετήσιου οδηγού  ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2011 με δώρο το FRANCHISE SUCCESS Φεβρουαρίου- Μαρτίου, τεύχος -44-. Δίνοντας πλήρη οικονομικά στοιχεία για περισσότερες από 512 ελληνικές και διεθνείς επενδυτικές προτάσεις, λεπτομερή παρουσίαση 70 επιτυχημένων δικτύων  franchise και ευρεία γκάμα αρθρογραφίας, το ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE αποτελεί τον απαραίτητο οδηγό στα χέρια του επιχειρηματία.

Στα πλαίσια μιας πλούσιας αρθρογραφίας 35 σελίδων παρατίθεται πλήρης οδηγός για τους franchisees με στόχο να αξιολογήσουν τις επιχειρηματικές προτάσεις στο franchising για μια πετυχημένη επαγγελματική πορεία, καθώς και συμβουλευτική αρθρογραφία για τους franchisors η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και τις προκλήσεις της σύγχρονης οικονομικής πραγματικότητας.

Επιπλέον, η ενημέρωση ολοκληρώνεται με την Ετήσια Έρευνα του FRANCHISE SUCCESS που παρουσιάζεται στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2011, δείχνοντας ότι το franchising συνεχίζει να αποτελεί «αποτελεσματική απάντηση στις προκλήσεις της κρίσης» παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Παράλληλα παρουσιάζεται και ειδική έρευνα ιδιαίτερα χρήσιμη για τους franchisors, στην οποία αποτυπώνονται οι αλλαγές στο προφίλ των υποψηφίων franchisees και στις απαιτήσεις τους από τα δίκτυα franchise.

Στο τεύχος -44- με κεντρικό αφιέρωμα «Ξεκίνα τη δική σου επιχείρηση με κεφάλαιο μέχρι 50.000 ευρώ» εκπρόσωποι καταξιωμένων αλυσίδων τονίζουν μέσα από τις δηλώσεις τους την ευκαιρία που παρουσιάζεται για τους νέους υποψήφιους franchisees να επενδύσουν σε μια οικονομική επιχειρηματική πρόταση. Η ενημέρωση συμπληρώνεται από το ειδικό Αφιέρωμα με τίτλο: «Πρωτότυπες επιχειρηματικές προτάσεις» στο οποίο νέα δίκτυα και νέες ευκαιρίες έρχονται να προσφέρουν τις πρωτότυπες επιχειρηματικές προτάσεις τους και το 2011, παρά την παρατεταμένη ύφεση.

Βαδίζοντας στο 14ο έτος συνεχούς και ενεργής παρουσίας στην αγορά του Franchising, το περιοδικό FRANCHISE SUCCESS συνεχίζει τη δημιουργική του παρέμβαση στο χώρο, με σταθερό πάντα προσανατολισμό στην ενημέρωση αλλά και διαπαιδαγώγηση του υποψήφιου επενδυτή καθώς και του υφιστάμενου επιχειρηματία.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή