Νέο Palmie Bistro στα Σκόπια

Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010


Δυναμική η διεθνής ανάπτυξη του Ομίλου


Νέο Palmie bistro θα ανοίξει το φθινόπωρο στην πόλη των Σκοπίων, μετά τη σύμβαση franchise  που υπέγραψε ο Όμιλος με Έλληνα επενδυτή που δραστηριοποιείται γενικότερα στην περιοχή.

Νέο Palmie bistro στα Σκόπια

Το νέο κατάστημα θα λειτουργήσει στο εμπορικό κέντρο Vero στο εμπορικότερο σημείο της πόλης των Σκοπίων και αποτελεί συνέχεια των επενδυτικών πρωτοβουλιών του Ομίλου Palmie bistro, κάνοντας πράξη την εξωστρέφεια που είναι απαραίτητη σε εποχές κρίσης, προκειμένου να δοθεί ανάσα αισιοδοξίας σ’ ένα περιβάλλον κατήφειας και προβληματισμού.

Το Palmie bistro, θα είναι το μοναδικό καφέ-εστιατόριο στο έκτασης 10.000 τμ εμπορικό κέντρο και αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις με το προσεγμένο design, την ποικιλία του μενού, την άψογη ποιότητα και τις ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές.

Πρόθεση του Ομίλου είναι το κατάστημα αυτό να αποτελέσει την αρχή για επέκταση και σε άλλες πόλεις της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, ενώ στα προσεχή σχέδια περιλαμβάνονται ακόμα η Βουλγαρία, η Αλβανία και η Τουρκία.

«Η παρουσία μας στην πόλη των Σκοπίων, αποτελεί συνέχεια του επενδυτικού μας προγράμματος και της στρατηγικής του Ομίλου μας για διείσδυσή  στα Βαλκάνια, μια αναπτυσσόμενη αγορά με ιδιαίτερες δυνατότητες και προοπτικές» τονίζει σε δήλωσή του ο Διευθυντής Μάρκετινγκ των Palmie bistro κ. Χρ. Κουτρουλιάς. Και συνεχίζει: «Ήδη έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα από την δραστηριότητά μας στο Βουκουρέστι και πιστεύουμε ότι και το νέο μέλος της αλυσίδας των Palmie bistro στην πόλη των Σκοπίων θα επιβεβαιώσει την αναπτυξιακή δυναμική μας».

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή