Παγωμένη απόλαυση με την υπογραφή.. . Yasu

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011


Υψηλή αισθητική και ποιότητα είναι αυτό που χαρακτηρίζει τη νέα πρωτότυπη ιδέα του concept Yasu, που ήδη έχει κερδίσει τις καρδιές και την εκτίμηση του ελληνικού κοινού.
Ήδη το πρώτο κατάστημα της ανερχόμενης αλυσίδας παγωμένου παγωτού με ποικιλία συνδυαστικών γεύσεων βρίσκεται  μισή ώρα έξω από την Αθήνα στο ολοκαίνουριο  για τα ελληνικά δεδομένα- εκπτωτικό χωριό, Mc Arthur Glen Designer Outlet Athens και διαγράφει πρωτοφανή επιτυχία.
 
Με τη χρήση καθαρά ελληνικού παραδοσιακού στραγγιστού γιαουρτιού και την υπογραφή γνωστής εταιρίας παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων το Υasu προσφέρει μια λεπτή και φίνα γευστική εμπειρία για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι χάρη στη μεγάλη γκάμα γευστικών συνδυασμών από toppings που προτείνει,  προσφέρει μια σειρά από ξεχωριστά προϊόντα που έχουν ως βάση το κρεμώδες παγωμένο γιαούρτι.  Τα φρούτα του δάσους, το γλυκό του κουταλιού, τα smarties, τα δημητριακά και άλλες τόσες προτάσεις γαρνιρίσματος βρίσκονται στο κατάστημα έτοιμες να ικανοποιήσουν το παιδί, αυτόν που αγαπάει τη σοκολάτα, αυτόν που κάνει δίαιτα μέχρι και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Από τα best seller της σειράς δεν είναι άλλο από το γιαούρτι με γλυκό του κουταλιού βύσσινο αλλά και το κυδώνι για τις πιο χειμωνιάτικες μέρες που έρχονται. 
 
Η μόδα για παγωμένο γιαούρτι ξεκίνησε στην Καλιφόρνια γύρω στο 2005. Λίγο η στροφή του lifestyle σε μια πιο υγιεινή διατροφή, λίγο η λεπτή και φίνα γεύση του γιαουρτιού γέννησε την ιδέα ενός νέου προϊόντος, αυτό του παγωτού-γιαουρτιού. Στην Ελλάδα την ιδέα έφερε ο Γιώργος Ρωμανός κι αφού ένωσε τις δυνάμεις του με τους συνεργάτες του έστησαν όλοι μαζί το Yasu, το οποίο αναπτύσσεται με τη μέθοδο franchise σε συνεργασία με την εξειδικευμένη σε ζητήματα ανάπτυξης THE FRANCHISE CO.
 
Το νέο αυτό εγχείρημα έχει ξεκινήσει την πορεία του με τις καλύτερες προοπτικές συνδυάζοντας τόσο την απόλαυση όσο και την υγιεινή διατροφή και προτείνοντας μια αποδοτική και πρωτότυπη επιχειρηματική πρόταση στο μελλοντικό συνεργάτη. Το Yasu κατάφερε σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα να γίνει η αγαπημένη εμπειρία όσων επισκέπτονται το Mc Arthur Glen Designer Outlet Athens. Οι συνδυασμοί είναι πολλοί και για όλες τις ηλικίες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή