Οι Οικοστέγες στο THE MALL ATHENS

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011Aπο τις 27 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2011, το πρωτοποριακό σύστημα Οικοστέγες θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες του The Mall Athens το ειδικά κατασκευασμένο οικοσπιτάκι.

Το κατοχυρωμένο από το υπουργείο Εμπορίου σύστημα Οικοστέγες είναι μια εξειδικευμένη και αποτελεσματική μέθοδος φύτευσης της στέγης, η μόνη ειδικά μελετημένη και σχεδιασμένη για τα ελληνικά κτίρια, που προσφέρει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα είδη φυτεμένου δώματος.

Εδώ και πολλά χρόνια τα φυτεμένα δώματα χρησιμοποιούνται ολοένα και περισσότερο σε ολόκληρο τον κόσμο, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Από τις ΗΠΑ μέχρι την Ιαπωνία κι από Ευρώπη μέχρι την Αυστραλία, μεγάλες και μικρές εταιρείες και οργανισμοί υιοθετούν την πρακτική των πράσινων στεγών, ως μια χειροπιαστή αναγνώριση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τους.

 Το σύστημα Οικοστέγες έχει στόχο την αποκατάσταση και την αναγέννηση του ελληνικού οικοσυστήματος στα αστικά κέντρα. Ο δημιουργός του, Andrew Michael Clements θα είναι παρών με μια ειδική κατασκευή του συστήματος. Οι επισκέπτες θα έχουν έτσι την ευκαιρία να ενημερωθούν και να παρατηρήσουν από κοντά ένα οικοσπιτάκι, το ποίο αναπτύσσεται μόνο του, χωρίς ανάγκες άρδευσης και είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε όλες τις επιφάνειες και σε κάθε ποιότητα κατασκευής.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή