Επέκταση της ILION ENERGY στο Αίγιο

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011

Το όνομα της ILION ENERGY σημαίνει ουσιώδη προσανατολισμό στον πελάτη, τεχνογνωσία και υψηλή ποιότητα. Η ILION ENERGY αναπτύσσει, σχεδιάζει  και εγκαθιστά προϊόντα τα οποία αξιοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η επιτυχία της ILION ENERGY βασίζεται στην άριστη παροχή υπηρεσιών, οι οποίες συνδυάζουν  τεχνογνωσία, πιστοποιημένα προϊόντα καθώς και δυναμική είσοδο στην αγορά. Από το 2007 δραστηριοποιείτε στην Αττική με έδρα τη Βούλα παρέχοντας εγκαταστάσεις φωτοβολταικών συστημάτων σε στέγες κτηρίων, δημιουργία φωτοβολταικών σταθμών, θερμοδυναμικών συλλεκτών, αντλιών θερμότητας, ανεμογεννητριών, ενεργειακά υλικά δόμησης καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Η εμπειρία και η ικανότητα, καθώς και το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει την ILION ENERGY, δημιουργούν τις απόλυτες συνθήκες για την επέκτασή της σε νέες αγορές.

Η ILION ENERGY, βασισμένη στην ραγδαία αυξανόμενη ζήτηση για επενδύσεις στον τομέα της καθαρής ενέργειας, καθώς και στον στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό της για την κάλυψη της εγχώριας αγοράς,  παρέχει πλέον μοναδικές υπηρεσίες στην αναπτυσσόμενη αγορά του Αιγίου με την δημιουργία νέου υποκαταστήματος.

Οι κλιματολογικές αλλά και μορφολογικές συνθήκες της περιοχής του Αιγίου, δημιουργούν  ιδανικές συνθήκες για παραγωγή καθαρής ενέργειας.
Με την παράδοση ενός φωτοβολταικού πάρκου ισχύος 100kwp καθώς και τριών φωτοβολταικον συστημάτων σε στέγες με συνολική ισχύ 30 kwp στην περιοχή του Αιγίου, η ILION ENERGY μπαίνει δυναμικά στην αναπτυσσόμενη αγορά της περιοχής. 

Βασισμένη στην άριστη τεχνογνωσία, καθώς και την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών, η ILION ENERGY, φιλοδοξεί να κατακτήσει σε μικρό χρονικό διάστημα την αγορά του Αιγίου καθοδηγώντας τους συνεργάτες της με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή