Δίκτυο

Ανάπτυξη δικτύων στην Ελλάδα & το εξωτερικό

Η ανάπτυξη ενός δικτύου που θα καλύπτει ένα ευρύ γεωγραφικό φάσμα και θα ενισχύει την εξωστρέφεια αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για την THE FRANCHISE CO. Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρία διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο από γραφεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετέχει σε διεθνείς ενώσεις και έχει συνάψει συνεργασίες με εταιρίες στο εξωτερικό.

Η THE FRANCHISE CO. με γραφεία στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία, και με αποκλειστικές συνεργασίες σε Κύπρο, Ρουμανία, Αγγλία και Ιταλία, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας προσφέροντας εκτεταμένη εμπειρία και γνώση για τις ιδιαιτερότητες κάθε αγοράς, τοπικής ή διεθνούς.

Επίσης, η THE FRANCHISE CO. συνεργάζεται με επιλεγμένους ειδικούς συμβούλους για την κάλυψη αναγκών υψηλής εξειδίκευσης στους τομείς της λιανικής και του franchise όπως νομικοί σύμβουλοι, internet service providers, μέσα μαζικής επικοινωνίας κ.ο.κ. με γνώμονα πάντα τη δική σας άριστη εξυπηρέτηση.

H δέσμευση μας στην υποστήριξη των πελατών μας με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό και οι επιλεγμένοι συνεργάτες μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, παρέχουν εγγύηση για την αρτιότητα της συνεργασίας μας με κάθε μας πελάτη.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή