Ένα πρωτότυπο concept στην οικογένεια της The Franchise Co.

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Η THE FRANCHISE CO. προχώρησε σε σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία της ΜΠΑΜ με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου, προσελκύοντας  ικανούς συνεργάτες που θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν το σύστημα συνεργασίας και θα  παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες & προϊόντα.
Αποτελεί η μόνη  αλυσίδα λιανικής πώλησης πυροτεχνημάτων που αναπτύσσεται δυναμικά, προσφέροντας υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας,  καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο ένα μεγάλο κενό στην Ελληνική αγορά.

ΜΠΑΜ ΕΝΑ ΠΡΟΤΩΠΟΡΙΑΚΟ CONCEPT
Η εταιρεία ΜΠΑΜ με έδρα την Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στο χώρο των πυροτεχνημάτων και των εκδηλώσεων για περισσότερο από 15 χρόνια. Η σταθερή και σταδιακή ανάπτυξη της δημιουργεί γερές υποδομές για ασφαλή επέκταση και σύναψη μεγάλων συνεργασιών  καθώς και τη δυνατότητα βελτίωσης των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η μεγάλη απήχηση του κόσμου για το προϊόν οδήγησε στην δημιουργία 21 επιτυχημένων εγχειρημάτων (15 μαγαζιά ΜΠΑΜ και 6 shop in shop) που γνωρίζουν ιδιαίτερη ανάπτυξη και διακρίνονται για την αξιοπιστία των προϊόντων και υπηρεσιών τους, τις ανταγωνιστικές τιμές και την μοναδικότητα του είδους τους.

Πρόκειται για μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία με δυναμική ανοδική πορεία που προσφέρει πυροτεχνήματα  λιανικής πώλησης και μπαλόνια δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων ενώ το μεγάλο ποσοστό κέρδους διασφαλίζει την γρήγορη απόσβεση της αρχικής επένδυσης.

Το δίκτυο franchise ΜΠΑΜ αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση στους υποψήφιους franchisee παρέχοντας πλήρη γκάμα προϊόντων που διαφοροποιεί με αυτό τον τρόπο  σημαντικά το concept από ένα τυπικό κατάστημα με είδη party και events. 

ΛΑΜΠΕΡΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ!
Ένα νέο ΜΠΑΜ σας υποδέχεται στα Αγγελικά Μυκόνου για να κάνει τις στιγμές σας ακόμη πιο μοναδικές και ιδιαίτερες!! Εντυπωσιακά πυροτεχνήματα λιανικής πώλησης με την απαράμιλλη ποιότητα της ΜΠΑΜ, φαντασμαγορικά ειδικά εφέ και πολλές άλλες επιλογές που μπορούν να απογειώσουν την εκδήλωση σας, σας περιμένουν στο νέο κατάστημα στη Μύκονο! Ο Χρήστος Ξυδάκης και ο Τάσος Παπουτσάς θα φροντίσουν να σας καθοδηγήσουν στις επιλογές που ταιριάζουν στο ύφος και το στυλ του δικού σας event μέσα από μια ποικιλία προϊόντων που τηρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και φέρουν την εγγύηση της κορυφαίας εταιρίας πυροτεχνημάτων στην Ελλάδα, της ΜΠΑΜ!!

Η ΜΠΑΜ καλωσόρισε στην ομάδα της, δυο νέα παιδιά με αγάπη και μεράκι για τα πυροτεχνήματα, πάθος για τη δημιουργία και όρεξη να ζωγραφίσουν με χρώματα τον ουρανό της Μυκόνου!!

Το δίκτυο franchise ΜΠΑΜ αποδεικνύει περίτρανα πως ακόμα και σε περιόδους κρίσης,  πρωτοποριακές προτάσεις  που παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών έχουν μια  επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία που δεν επηρεάζεται από τις διακυμάνσεις της αγοράς.

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή