Το Mini Sports Club συνεχίζει την εντυπωσιακά ανοδική πορεία του!

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011


Το Mini Sports Club συνεχίζει την προσφορά του στη δημιουργική παιδική δραστηριότητα με μοναδικές εκδηλώσεις που συνδυάζουν τη διασκέδαση, την άθληση και τη μάθηση για μικρούς και μεγάλους.

Την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 20:00 το Mini Sports Club υποδέχεται όπως κάθε χρόνο το Πάσχα και διοργανώνει το «Πασχαλινό Εργαστήρι» για πολύ παιχνίδι σε μια ξεχωριστή γιορτινή ατμόσφαιρα.


Επιπλέον, το Mini Sports Club συνεχίζοντας  την κοινωνική του προσφορά προς το γονέα και το παιδί, τη Δευτέρα  9 Μαΐου στις 19:00 διοργανώνει την Ημερίδα «Παιδί & Υγιής Ανάπτυξη». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους γονείς. Στην ημερίδα θα παρευρεθούν και θα δώσουν τις πολύτιμες επιστημονικές συμβουλές τους γιατροί που καλύπτουν κρίσιμες ειδικότητες (παιδίατρος, παιδοψυχολόγος, παιδοδοντίατρος και παιδοδιατροφολόγος) για την ολοκληρωμένη προστασία και την υγιή ανάπτυξη του παιδιού.

Το Mini Sports Club συνεχίζει την ανοδική του πορεία με την προτίμηση του κοινού να ξεπερνάει όλα τα προγνωστικά κερδοφορίας! Με οργανωμένες στρατηγικές κινήσεις το Mini Sports Club κατάφερε το 2010 να αυξήσει έως και 10% τη ρευστότητα του ξεπερνώντας κάθε προβλεπόμενο σενάριο για την επιτυχία του concept. Η επιτυχημένη πορεία συνεχίζεται καθώς με την τελευταία του καμπάνια στο διαδικτυακό site προσφορών,  το Mini Sports Club ξεπέρασε τον εντυπωσιακό αριθμό των 300 συμμετοχών σε λίγες μόνο ώρες!

Το Mini Sports Club με δεδομένη την απόλυτα επιτυχημένη πορεία του μέχρι σήμερα έχει ξεκινήσει την επέκταση του σε όλη την Ελλάδα και αναζητά συνεργάτες που αγαπούν τα παιδιά και την ενασχόληση μαζί τους.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή