Δυναμική παρουσία της MEDIA STROM στην αγορά της Τσεχίας

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

 

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία 45 ετών, αλλά και την παραγωγική δυναμικότητα του νέου εργοστασίου της, η MEDIA STROM επεκτείνεται δυναμικά και εκτός ελληνικών συνόρων, έχοντας ως στόχο τη διεθνή αναγνώριση και καταξίωση!

Ήδη από τον Δεκέμβριο 2011, άνοιξε τις πύλες του, το πρώτο franchise κατάστημα MEDIA STROM σε κεντρικό σημείο της Πράγας, στη διεύθυνση KORUNNI 67, PRAHA-VINOHRADY.


Το νέο κατάστημα με το διακριτικό σήμα MEDIA STROM - Exclusive Bedrooms, ακολουθεί τη μοναδική εικόνα των καταστημάτων MEDIA STROM και ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή του εμφάνιση, το μοντέρνο ύφος, την φιλική ατμόσφαιρα και την ζεστασιά που αποπνέει ο χώρος, ενώ προσφέρει μια μοναδική εμπειρία shopping σε κάθε επισκέπτη.

Αυτό είναι το πρώτο από μία σειρά επιτυχημένων βημάτων της εταιρίας, για τη δυναμική διείσδυσή της στις απαιτητικές και ανεπτυγμένες αγορές του εξωτερικού.
Το δίκτυο καταστημάτων της κορυφαίας εταιρείας στρωμάτων MEDIA STROM, είναι ταγμένο στην υπηρεσία του καλού ύπνου, ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, αφού είναι πεπεισμένο, μέσω συνεχών επενδυτικών ερευνών τεχνογνωσίας και υποδομών, ότι τα προϊόντα της είναι εφάμιλλα και σε πολλές περιπτώσεις καλύτερα από αντίστοιχα προϊόντα της παγκόσμια αγοράς.  


Κατάστημα Ηρακλείου Κρήτης


H MEDIA STROM σε συνεργασία με την THE FRANCHISE CO.,  την μεγαλύτερη και πλέον εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων σε θέματα franchising και ανάπτυξης δικτύων, αναβάθμισε την παρουσία της στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης και συγκεκριμένα στο κατάστημα Λ. Κνωσού 256, με δύο νέους συνεργάτες που έχουν διάθεση να εδραιωθούν στην τοπική αγορά μέσα από μια αναγνωρίσιμη εταιρεία συνώνυμη με την ποιότητα, την τεχνογνωσία και την ποικιλία λύσεων για άνετο, ευχάριστο και ποιοτικό ύπνο.
Η εταιρεία αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως η οικονομική κρίση δεν ανακόπτει την δυναμική ανάπτυξη της, προσφέροντας στους συνεργάτες της πραγματικές υπηρεσίες και όλα τα απαραίτητα εφόδια για την  επαγγελματική επιτυχία.

Η ΜEDIA STROM παρέχει στους franchisee:

•  Πλήρη ασφάλεια και την δυναμική ενός επώνυμου, καθιερωμένου και αναγνωρισμένου δικτύου.
• Απαραίτητη τεχνογνωσία και την υιοθέτηση νέων συστημάτων και μεθόδων με στόχο την εξασφάλιση άριστης λειτουργίας του καταστήματος.
• Πρόσβαση σε προϊόντα υψηλής ποιότητας με άρτιο σύστημα προμηθειών.
• Ολοκληρωμένες λύσεις μέσα από μεγάλο εύρος και βάθος των προϊοντικών κατηγοριών.
• Το κατάλληλο merchandising, το οποίο συμβάλλει στην ανάδειξη των προϊόντων και τη βέλτιστη εκμετάλλευση της δυναμικότητας του καταστήματος.
• Κατάρτιση και υλοποίηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων marketing τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Η MEDIA STROM απευθύνεται σε επιχειρηματίες με:


• Επιχειρηματικό όραμα και στόχους.
• Γνώση της λειτουργίας της αγοράς.
• Επαγγελματικό ήθος και θέληση για επιτυχία.
• Προσανατολισμό ικανοποίησης και οικοδόμησης σχέσεων με πελάτες και συνεργάτες.
• Πάθος για συνεχή εξέλιξη και προσαρμοστικότητα σε νέα δεδομένα. 

Τo δίκτυo franchise MEDIA STROM αποτελεί ένα αυστηρά συγκροτημένο αλλά και ευέλικτο δίκτυο, το οποίο προσαρμόζεται αποτελεσματικά στα νέα δεδομένα της αγοράς και προσφέρει οργάνωση, ασφάλεια, ισχυρή παρουσία και αναγνωρισιμότητα, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο στους συνεργάτες της, σιγουριά και προοπτικές εξέλιξης.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή