Η MEDIA STROM συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση ΧΕΝΙΑ

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2009
MEDIA STROM Ygeia

Η MEDIA STROM συμμετέχει στη 41η Διεθνή Έκθεση ΧΕΝΙΑ και απευθύνεται στους επαγγελματίες με την ειδική σειρά Professional Line.

H MEDIA STROM, με 40 και πλέον χρόνια εξειδίκευσης στην κατασκευή στρωμάτων και ντυμένων κρεβατιών, κατέχει επάξια την ηγετική θέση στον κλάδο και αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων της. Η εξειδικευμένη σειρά στρωμάτων Professional Line απευθύνεται στην ξενοδοχειακή αγορά και υπόσχεται να καλύψει τις απαιτήσεις τόσο του ξενοδόχου για οικονομικές, tailor made λύσεις με καινοτόμα προϊόντα υψηλής αισθητικής και μεγάλης αντοχής όσο και του επισκέπτη για ξεκούραστο και απολαυστικό ύπνο.

Τα στρώματα Professional Line της MEDIA STROM είναι ορθοπεδικά και ανατομικά και είναι τα μοναδικά, τα οποία συνοδεύονται από 5-ετή γραπτή εγγύηση. Παράλληλα η εταιρεία διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για την κάλυψη όλων των αναγκών ύπνου του ξενοδοχείου, με την προσφορά κρεβατιών, ξύλινων αξεσουάρ, πτυσσόμενων επίπλων, καναπέδων-κρεβάτι αλλά και προστατευτικών στρωμάτων και ανατομικών μαξιλαριών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η MEDIA STROM έχει επενδύσει και εξακολουθεί να επενδύει στο χτίσιμο σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και για το λόγο αυτό την έχουν επιλέξει οι μεγαλύτερες Ελληνικές Ξενοδοχειακές Μονάδες αλλά και οι Ναυτιλιακές Εταιρείες.

Τα στελέχη της εταιρείας θα χαρούν να καλοσωρίσουν τους συνεργάτες και επισκέπτες της ΧΕΝΙΑ στο μοντέρνο περίπτερο στην αίθουσα HALL 3, 1 C/D 78, 79, 80. Να υπενθυμίσουμε ότι η ΧΕΝΙΑ φέτος λαμβάνει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών – Ελ. Βενιζέλος) από την Παρασκευή 27 έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 20:00.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή