Εντυπωσιακή συμμετοχή της MEDIA STROM στην έκθεση “ΕΠΙΠΛΟ & DESIGN”

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010

H MEDIA STROM θα συμμετέχει, από τις 20 - 22 Φεβρουαρίου, στην έκθεση «ΕΠΙΠΛΟ & DESIGN», η οποία θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS, στην Ανθούσα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη έκθεση επίπλων και απευθύνεται στους επαγγελματίες του κλάδου.Η φετινή συμμετοχή της MEDIA STROM προβλέπεται λαμπρή, αφού σε ένα πολύ μοντέρνας κατασκευής 600 τ.μ. περίπτερο αναμένεται να παρουσιάσει όλες τις τελευταίες καινοτομίες στον τομέα των στρωμάτων και λοιπών προϊόντων που προάγουν την ποιότητα του ύπνου και κατ’ επέκταση βοηθούν στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.

Με 40 και πλέον χρόνια εξειδίκευσης στη κατασκευή στρωμάτων και ντυμένων κρεβατιών, η Media Strom κατέχει επάξια την ηγετική θέση στον κλάδο της και αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων της.

Στη MEDIA STROM ο ύπνος είναι δουλειά, συνεχής προσπάθεια, μελέτη και εξέλιξη. Είναι η δέσμευση του ηγέτη να εισάγει συνεχώς καινοτομικά προϊόντα στην αγορά και ταυτόχρονα να εκπαιδεύει τον καταναλωτή για το σημαντικό ρόλο που παίζει ο ύπνος στη φυσική και ψυχική του υγεία.

MEDIA STROM-Έπιπλο&Design

 

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή