Εγκαίνια του νέου καταστήματος MEDIA STROM στον Άγ. Νικόλαο Κρήτης

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009

Η MEDIA STROM, η μεγαλύτερη εταιρεία στρωμάτων στην Ελλάδα, η οποία προχωρεί την ανάπτυξή της στην περιφέρεια της χώρας με τη μέθοδο του Franchising, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, εγκαινίασε ένα νέο κατάστημα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Η MEDIA STROM προσέφερε τεχνική υποστήριξη για τη δημιουργία του καταστήματος, η οποία ακολούθησε ένα απολύτως πρωτοποριακό concept, το οποίο ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή του εμφάνιση, το μοντέρνο ύφος, τη φιλική ατμόσφαιρα και τη ζεστασιά την οποία αποπνέει ο χώρος.

MEDIA STROM Άγ.Νικόλαος Κρήτη

Το Τμήμα Διακόσμησης της εταιρείας υποστήριξε το νέο επιχειρηματία στο στήσιμο των εκθεμάτων, καθώς και σε όλη την εσωτερική οργάνωσητου καταστήματος, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Χάρη στην υποστήριξη της εταιρείας, κατέστη δυνατόν το κατάστημα να είναι έτοιμο και να λειτουργήσει σε χρόνο ρεκόρ, του ενός μηνός.

Με το νέο αυτό ύφος των καταστημάτων της, η MEDIA STROM στοχεύει η επίσκεψη στο κατάστημα να μετατραπεί σε μια ξενάγηση, η οποία αποτελεί μοναδική εμπειρία shopping και αφήνει τον πελάτη ενθουσιασμένο από τη μεγάλη και καλαίσθητη ποικιλία των ολοκληρωμένων λύσεων ύπνου τις οποίες μπορεί, όχι μόνο να βρει, αλλά και να δοκιμάσει!


Ο κ. Ανδρουλάκης, γνωστός επιχειρηματίας στην ευρύτερη περιοχή, είναι ο ιδιοκτήτης του νέου καταστήματος, ο οποίος έχοντας ασχοληθεί επί μακρόν με τον κλάδο του επίπλου και του στρώματος, άδραξε την ευκαιρία συνεργασίας με τον «ηγέτη» στο χώρο του στρώματος, τη MEDIA STROM εξασφαλίζοντας την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες. Παρόντα στα εγκαίνια του νέου καταστήματος, προκειμένου να υπογραμμίσουν τη στήριξη που η MEDIA STROM παρέχει εμπάκτως στους συνεργάτες της, ήταν και στελέχη της εταιρείας από την Αθήνα με επικεφαλής τον Εμπορικό Διευθυντή, κ.Γ.Ι. Νιάρχο, ενώ οι πολυπληθείς επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του καταστήματος και να θαυμάσουν τη γκάμα των 17 κορυφαίων στρωμάτων MEDIA STROM.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή