21η Μαρτίου - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΠΝΟΥ

Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010

Η MEDIA STROM, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, οργάνωσε ενημερωτικό διήμερο στο Μετρό Συντάγματος.  Εκεί, προσέφερε σε περαστικούς και επισκέπτες τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη σημασία του ύπνου στην ποιότητα ζωής αλλά και να δοκιμάσουν το «διαμάντι» της Media Strom, το στρώμα Diamond της σειράς Optimum.

MEDIA STROM-Ενημερωτικό 2ήμερο στο Σύνταγμα

 Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας για να μας δείξει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο Ύπνος στην υγεία μας, την ευεξία μας και την ψυχική μας ηρεμία, έχει καθιερώσει την  21η Μαρτίου ως  Παγκόσμια Ημέρα του Ύπνου.

Έρευνες δείχνουν ότι 25% των  Ελλήνων  υποφέρει από αϋπνία, ενώ εκατομμύρια ακόμη έχουν βασανιστική σχέση με τον  ύπνο.  Οι ειδικοί επιστήμονες δηλώνουν ότι η κακή ποιότητα του ύπνου  εξελίσσεται σε μια «σιωπηλή επιδημία», η οποία αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς στις μεγαλουπόλεις.  Αρκετοί επίσης, είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα του ύπνου, αλλά ένα είναι βέβαιο, ότι ο άνετος, αναπαυτικός και ξεκούραστος Ύπνος «έχει ανάγκη» από το κατάλληλο στρώμα!

Οι άνθρωποι της Media Strom γνωρίζουν, ότι η ποιότητα του στρώματος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για ένα χαλαρωτικό και καλύτερης ποιότητας ύπνο. 

Ένα στρώμα θα πρέπει κατ’ αρχήν να είναι ανατομικό, δηλαδή να μας αγκαλιάζει σωστά, και ορθοπεδικό, δηλαδή να κρατάει τη σπονδυλική μας στήλη στη φυσική της θέση.  Για να κρίνουμε αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει απαραιτήτως να δοκιμάσουμε αρκετά στρώματα, πριν καταλήξουμε.  Ιδανικά, θα πρέπει να το δοκιμάσουμε στη στάση που συνήθως κοιμόμαστε.  Το στρώμα δεν πρέπει ούτε να μας πιέζει και να μας κρατάει άκαμπτο στην επιφάνειά του, ούτε να βουλιάζει, σε σημείο που να μη μπορούμε να γυρίσουμε.  Επιπλέον, το στρώμα θα πρέπει να είναι ποιοτικό, για να έχει και αντοχή, μεγάλη διάρκεια στο χρόνο και να κατασκευάζεται από μια αξιόπιστη εταιρεία, που τυγχάνει της απολύτου εμπιστοσύνης μας.

Η Media Strom εξασφαλίζει σε όλους καλό και άνετο ύπνο, χωρίς προβλήματα και σας εύχεται μια υπέροχη ζωή… γιατί ο ύπνος είναι ζωή!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή