Koi sushi bar: Το sushi που έγινε σημείο αναφοράς

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Το KOI Sushi Bar έφερε έναν άλλο αέρα της γιαπωνέζικης κουλτούρας στην εστίαση, μέσα από ένα νέο μοντέλο καταστήματος. Το sushi μπαίνει δυναμικά στο street food και γίνεται πολύ γρήγορα η αγαπημένη συνήθεια πολλών καταναλωτών.


Το πρώτο σε ανάπτυξη δίκτυο στην Ελλάδα, προσφέρει αυθεντικές γιαπωνέζικες γεύσεις σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, που σε συνδυασμό με τη φιλική ατμόσφαιρα και το ευχάριστο περιβάλλον του καταστήματος, γίνεται περιζήτητο και προσιτό σε όλους.
Το βασικό σημείο διαφοροποίησής του είναι η προσφορά ενός premium προϊόντος μέσα από ποικίλες ποιοτικές και υγιεινές παραλλαγές, προσελκύοντας ακόμα και όσους δίσταζαν να το δοκιμάσουν. Εξελίσσεται σε ένα ethnic food concept, παρουσιάζοντας μια πρόταση που έλειπε από την ελληνική αγορά: Φρέσκο, ποιοτικό, γευστικό sushi σε προσιτές τιμές.
Το Koi φροντίζει πάντα να ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις, προσφέροντας διαρκώς νέες γεύσεις. Πρόκειται για μια value for money επιλογή που με επίκεντρο τον πελάτη, προσπαθεί να τον ικανοποιεί και να τον εξυπηρετεί με τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.


Ένα ευέλικτο concept που δίνει τη δυνατότητα για επιμέρους συμπληρωματικές πωλήσεις, καθώς και οι 2 τύποι καταστημάτων που διαθέτει περιλαμβάνουν sit in, take away και delivery. Ο υποψήφιος συνεργάτης μπορεί να δημιουργήσει το δικό του KOI και να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά σε ένα αρκετά διαφοροποιημένο και κερδοφόρο μοντέλο, αποκτώντας το δικό του φανατικό κοινό και εξασφαλίζοντας υψηλά κέρδη.
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή