Ήρα: Φροντίδα για το βρέφος … υψηλές αποδόσεις για τον franchisee!

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014


Η Ήρα με περισσότερα από 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας  στην ελληνική αγορά, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των περισσότερων καταναλωτών ως ένα brand name συνώνυμο της ποιότητας, της ποικιλίας & της αξιοπιστίας.

Πάντα με ευθύνη προς τη νέα ζωή προσφέρει την πλέον ολοκληρωμένη βρεφική σειρά, που περιλαμβάνει ρουχαλάκια, την προίκα του μωρού, βρεφικά έπιπλα και αξεσουάρ καθώς και είδη εγκυμοσύνης. Η Ήρα εφοδιάζει την ελληνική οικογένεια με ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες, εισάγοντας τους νέους γονείς σε έναν ονειρεμένο κόσμο γεμάτο χρώματα, σχέδια, καινοτομία και ποιότητα.


Με δυνατή παρουσία στην ελληνική αγορά η Ήρα δίνει τη δυνατότητα στο συνεργάτη - franchisee  να σχεδιάσει και να λειτουργήσει ένα βρεφικό κατάστημα ή ένα δίκτυο βρεφικών καταστημάτων, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα κατ’ αποκλειστικότητα για συγκεκριμένη εμπορική περιοχή.

Επιλέγοντας το franchise της Ήρα, επιλέγετε ένα ισχυρό brand και ένα αποδεδειγμένα πετυχημένο  επιχειρηματικό μοντέλο που μετρά 27 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα! Επενδύετε σε ένα διαχρονικό concept και έναν κλάδο με χαμηλή ελαστικότητα, καθοδηγούμενο από την αίσθηση φροντίδας και στοργής για το βρέφος. 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή