ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩΝ BIO ΑΠΟ ΤΗΝ PREMAMAN

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011


 

Η Prémaman, πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει ρούχα μοναδικής ποιότητας και άνεσης, παρουσιάζει την υποαλλεργική σειρά βρεφικών ρούχων Bio.

Η σειρά Bio της Prémaman, αποτελείται από άνετα μωρουδιακά ρούχα για βρέφη από 0-6 μηνών, υφασμένα με τις πιο αγνές ίνες βαμβακιού βιολογικής καλλιέργειας.


Η φιλοσοφία του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΒΑΜΒΑΚΙΟΥ

Η καλλιέργεια του βιολογικού βαμαβακιού επιστρέπει στην Prémaman να προτείνει εδώ και αρκετά χρόνια στους πελάτες της, ρούχα αγνά που δεν περιέχουν τοξικά, εντομοκτόνα, παρασιτοκτόνα, χλώριο, χημικά στοιχεία, βαφές από βαριά μέταλλα όπως μόλυβδο ή χρώμιο... και δεν επιρεάζουν το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού ή της μαμάς.

 

Θα βρείτε λοιπόν στο νέο κατάλογο Άνοιξη Καλοκαίρι 2011, ακόμα περισσότερα από αυτά τα αντιαλλεργικά ρούχα, που είναι σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις ποιότητας και άνεσης.

Αυτές οι εναλλακτικές βιολογικές καλλιέργειες, θετικές στη μάχη κατά της σημαντικής ρύπανσης που προκαλείται από τις εντατικές καλλιέργειες του «βιομηχανικού» βαμβακιού, είναι ένας από τους παράγοντες κλειδιά για τη βελτίωση των εσόδων των καλλιεργητών.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή