Το FRANCHISE SUCCESS στην International Franchise and Branding Exhibition (IFBE) στο Βουκουρέστι

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011
 
Θετική ήταν η ανταπόκριση του κοινού που παρευρέθηκε  στην έκθεση International Franchise and Branding Exhibition (IFBE) στο Βουκουρέστι προς τις εταιρείες με δραστηριοποίηση σε Ελλάδα και Κύπρο, οι οποίες επιθυμούν ανάπτυξη στην περιοχή των Βαλκανίων. Το περιοδικό FRANCHISE SUCCESS  με επιτυχία προώθησε τις συνεργαζόμενες με αυτό εταιρείες franchise μέσα από την Ειδική Έκδοση που εξέδωσε για τη συμμετοχή του στην Έκθεση, στα πλαίσια μιας σειράς ενεργειών που ξεκίνησε για προώθηση της εξωστρέφειας εταιρειών από την Ελλάδα.
 
Η έκθεση International Franchise and Branding Exhibition (IFBE) έλαβε χώρα στο Βουκουρέστι, στη Ρουμανία στις 20-22 Μαΐου 2011, στον εκθεσιακό χώρο του WTC (World Trade Center) από το Ρουμανικό Σύνδεσμο Franchise. Η Έκθεση χαρακτηρίστηκε από τη συμμετοχή πρωτότυπων franchise concepts τόσο με χώρα προέλευσης τη Ρουμανία όσο και Master Franchises με έδρα τη Ρουμανία αλλά και ξένα concepts που επιθυμούσαν ανάπτυξη και εύρεση master franchisees στην περιοχή. 
 
Το FRANCHISE SUCCESS βραβεύτηκε για τη συμμετοχή του στην έκθεση και μέσα από την Ειδική του Έκδοσή και την εξειδικευμένη ομάδα του αποτέλεσε το απόλυτο μέσο επικοινωνίας για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και επιθυμούν να ανάπτυξη στα Βαλκάνια. Η εξειδικευμένη ομάδα του FRANCHISE SUCCESS ήρθε σε επαφή με επενδυτές τόσο από τη Ρουμανία όσο και από την ευρύτερη περιοχή προωθώντας τα συνεργαζόμενα με αυτό concepts στους επισκέπτες της έκθεσης. Το κοινό είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί πλήρως για τις επενδυτικές ευκαιρίες που έρχονται από την Ελλάδα και να γνωρίσει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα αυτών.  Οι εταιρείες που εμπιστεύτηκαν το FRANCHISE SUCCESS για τη διεθνή τους ανάπτυξη ήταν οι Cartridge World, Oxette, Media Strom, Neoset, Crocodilino, Zio Peppe, Potato Jack, N&N Zerva και Raxevsky.
 
Επίσης, το FRANCHISE SUCCESS ξεχώρισε ως η αντιπροσωπευτικότερη πηγή ενημέρωσης διεθνώς για τις ελληνικές επενδυτικές ευκαιρίες και ως το πιο δυναμικό μέσο επικοινωνίας για τις ξένες εταιρείες που επιθυμούν να επενδύσουν στην ελληνική αγορά.
 
Τέλος, στα πλαίσια της Έκθεσης η εξειδικευμένη ομάδα του περιοδικού είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το νέο franchise portal: www.franchiseportal.gr το οποίο αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πηγή ενημέρωσης για το franchise στην ελληνική αγορά.
 
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή