Το HOT HOT BURGER BAR ξεκινά δυναμικά στην Ηλιούπολη!

Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Το  HOT HOT BURGER BAR, το concept που «απογείωσε»  το burger,  δίνει δυναμικό  παρόν στην αγορά της Ηλιούπολης!  Το νέο franchise κατάστημα,   που άνοιξε στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, αποτελεί το νέο talk - of -  the town στέκι! Ένας casual  γαστρονομικός προορισμός, που προσελκύει πολλαπλά κοινά! Σημείο αναφοράς για κάθε στιγμή της ημέρας και για κάθε διάθεση! Υψηλή πληρότητα και ζήτηση καθώς και πολλές θετικές κριτικές του αγοραστικού κοινού είναι τα πρώτα δείγματα ενός ιδιαίτερα εντυπωσιακού ξεκινήματος!

Το HOT HOT BURGER BAR προσφέρει μια αυθεντική ολοκληρωμένη εμπειρία, αναδιαρθρώνοντας τον κλάδο της ποιοτικής «γρήγορης» εστίασης! Ο άριστος συνδυασμός ποιότητας - ποσότητας - τιμής, η αξεπέραστη γεύση και ο διαφοροποιημένος χώρος που «ταξιδεύει» τον καταναλωτή στις λαμπερές δεκαετίες του ‘50 και΄60 κάνουν το HOT HOT BURGER BAR να ξεχωρίζει, υπερβαίνοντας τον ανταγωνισμό.

Μια προσιτή επιχειρηματική πρόταση με  3 διαφορετικά κέντρα κερδοφορίας για sit in, take away ή delivery και 24ώρο μοντέλο λειτουργίας για υψηλή κερδοφορία! Με ιδιαίτερα χαμηλά λειτουργικά έξοδα και χαμηλό food cost επιτρέπει γρήγορη απόσβεση!

Αν αναζητάτε ένα αποδεδειγμένα πετυχημένο και διαχρονικό concept, που απαντά δυναμικά στις σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς της εστίασης, επικοινωνήστε σήμερα με τους έμπειρους συμβούλους της THE FRANCHISE CO. και μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνεργασία!


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή