Γράφουν για το Yasu: "Το πιο νόστιμο παγωτό-γιαούρτι της πόλης"

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Το Yasu εξακολουθεί να κλέβει τις εντυπώσεις παραμένοντας ο ηγέτης στην αγορά του επιδορπίου. Οι φανατικοί θαυμαστές αυξάνονται, η ιδέα είναι καταξιωμένη και αναγνωρισμένη και η επιτυχία συνεχίζεται...

Συγκεκριμένα, η Πόπη Τσαπανίδου αναφέρει για το Yasu στην προσωπική της ιστοσελίδα τα εξής:

"Το πιο νόστιμο παγωτό-γιαούρτι της πόλης

Πριν επισκεφθώ για πρώτη φορά το «εκπτωτικό χωριό» η αλλιώς Mc Arthur Glen Designer Outlet Athens μου είχαν πει: «Μην παραλείψεις να φας παγωτό γιαούρτι… Θα δεις, έχει μια τεράστια ουρά ανθρώπων απ έξω που περιμένουν…». Και πράγματι όποια ώρα της ημέρας κι αν βρεθείς έξω απ’ το μαγαζί, γίνεται χαμός από κόσμο.
 
Και το όνομα αυτού «Yasu». «Γεια σου», με λατινικούς χαρακτήρες…μικρό, εύκολο, παιχνιδιάρικο, έτσι ώστε να μπορεί να το θυμάται εύκολα ακόμα κι ο τουρίστας, (χωρίς να είναι καθόλου τουριστικό) και φεύγοντας να αποτυπώσει εύκολα και μια ελληνική λέξη.
 
Μια έξυπνη ιδέα, μια κερδοφόρα επιχείρηση και ταυτόχρονα… απόλαυση στον ουρανίσκο. Διαθέτει μια και μόνο γεύση παγωτού. Παγωτό γιαούρτι! Αυτό είναι σου λέει… αν το θες… και το θέεεες….!
 
Αγνό, στραγγιστό ελληνικό γιαούρτι, παγωμένο, με κρεμώδη υφή, που βγαίνει από τη μηχανή και άπειρες επιλογές για να το συνοδεύσεις. Βύσσινο γλυκό, κυδώνι και άλλα γλυκά του κουταλιού, ξηροί καρποί, φρούτα, δημητριακά, μπισκότο, σοκολάτα, smarties και ό,τι μπορείς να φανταστείς.
 
Ένα προϊόν που συνάδει απόλυτα με τη στροφή της σύγχρονης  κοινωνίας σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, καλύπτοντας και την αναζήτηση για μια πιο ψαγμένη, φίνα γεύση… Η ιδέα για παγωτό-γιαούρτι ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2005 στην Καλιφόρνια και λίγο καθυστερημένα, όπως όλα τα πράγματα, ήρθε στη χώρα μας και σημείωσε επιτυχία.Κάλιο αργά παρά ποτέ….
 
Από τέτοιες ιδέες έχουμε ανάγκη. Παραδοσιακά προϊόντα, «πειραγμένα», καλόγουστα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις προσλαμβάνουσες του σήμερα!"
(Πηγή: iPop από την Πόπη Τσαπανίδου)

Διαβάστε για την επιχειρηματική πρόταση του Yasu εδώ!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή