Έκθεση ΚΕΜ Franchise Β. Ελλάδος: Σειρά εκπαιδευτικών ομιλιών από τον κ. Π. Ρουσόπουλο, Γενικό Διευθυντή της THE FRANCHISE CO.

Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014


Η έκθεση ΚΕΜ Franchise επιστρέφει στην πόλη της Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 16 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Porto Palace. Η THE FRANCHISE CO. θα δώσει για μια ακόμη φορά δυναμικό παρόν, προσφέροντας συναρπαστικές ευκαιρίες και δυνατότητες ανάπτυξης σε δυναμικούς επιχειρηματίες.

Ο κ. Παναγιώτης Γ. Ρουσόπουλος - Γενικός Διευθυντής της THE FRANCHISE CO.  της μεγαλύτερης και πλέον εξειδικευμένης εταιρείας συμβούλων σε θέματα franchising και ανάπτυξης δικτύων καθώς και  Διευθύνων Σύμβουλος της  Dale Carnegie Training Hellas, θα προβεί σε σειρά ομιλιών, που σκιαγραφούν τις σύγχρονες τάσεις του franchise! Κοινή συνιστώσα και στόχος: κερδοφορία, ρευστότητα, διατηρήσιμα αποτελέσματα και υπεραξίες.

Μια από τις ενδιαφέρουσες θεματικές που θα αναλύσει ο κ. Π. Ρουσόπουλος είναι:  «Υποψήφιος franchisee «12+1 λάθη, που πρέπει να αποφύγεις». Αναμφισβήτητα, τα δίκτυα franchise επιδεικνύουν υψηλούς δείκτες βιωσιμότητας σε σχέση με τις ανεξάρτητες επιχειρήσεις. Όμως το franchising, δεν είναι πανάκεια! Όπως και κάθε επιχειρηματική κίνηση ενέχει τις δυσκολίες και ενδεχομένως τις παγίδες του.  Μέσα από την ομιλία του ο κ. Π. Ρουσόπουλος θα αναλύσει τι  πρέπει να προσέξει ο κάθε υποψήφιος franchisee για να θέσει τη  λειτουργία της επιχείρηση του στις πιο στέρεες βάσεις.


Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης  τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν σειρά ομιλιών του κ. Π. Ρουσόπουλου, που αφορούν τις κάτωθι θεματικές:


•    Franchising: 10 μύθοι και 1 αλήθεια.

•    Γιατί αποτυγχάνουν οι franchisors;

•    Εκτός αγοράς! Το franchising είναι η λύση;

•    Επιτυχημένος franchisee:  Όροι και Προϋποθέσεις.


Παράλληλα, θα αναλυθούν από κοινού με τον κ. Ορέστη Ρουσόπουλο οι εξής επίκαιρες θεματικές:

•    Franchise Engagement: Πυλώνας μετεξέλιξης και αποτελεσματικότητας.

•    Εκπαίδευση και δίκτυα franchise: Κινητοποίηση, δέσμευση, ανάπτυξη.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή