GAZI COLLEGE: Για εκείνους που θέλουν να «αριστεύσουν» επιχειρηματικά!

Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014


Τo GAZI COLLEGE μέσα από ένα πρωτότυπο και τελείως διαφοροποιημένο concept κλάδο ανοίγει νέους επιχειρηματικούς ορίζοντες για τον κλάδο της εστίασης και της διασκέδασης.  Με ισχυρό brand name, ευρύ πελατολόγιο και δοκιμασμένη συνταγή επιτυχίας αναπτύσσεται δυναμικά…  θέτοντας  πολύ ψηλά τον πήχη της κερδοφορίας!!

Τo GAZI COLLEGE με ένα πολυδιάστατο all day  μοντέλο καταστήματος, που λειτουργεί στη βάση του 5  shops in 1 (café, snack, food, bar, patisserie) και με πολλαπλά profit centers (sit in, take away, delivery) παραδίδει μαθήματα all day διασκέδασης, γεύσης …. και κυρίως επιχειρηματικότητας!!  H πλούσια γκάμα προϊόντων, που σερβίρει η ολοήμερη κουζίνα του σας εξασφαλίζει υψηλή μέση απόδειξη ενώ τα κέρδη σας μεγιστοποιούνται λόγω του χαμηλού food cost.  Τα προνόμια όμως δεν εξαντλούνται εδώ! Η σταθερά υψηλή πληρότητα  σας διασφαλίζει  ελεγχόμενα λειτουργικά κόστη.  Εξίσου ελεγχόμενο όμως είναι και το κόστος αρχικής επένδυσης μέσω απευθείας σχέσεων με προμηθευτές  εξοπλισμού και κατασκευής, προσδίδοντας στο concept  ευελιξία και διαφάνεια.  Με την  αποκλειστικότητα περιοχής   θωρακίζεται η ασφάλεια της επένδυσης και διασφαλίζεται η  αποδοτικότητα  του καταστήματος σας.


Το GAZI COLLEGE  μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα διέγραψε το δικό του success story.  Ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Γκάζι, τον Απρίλιο του 2010 και γρήγορα έγινε το hot spot της περιοχής.  Πρόσφατα εγκαινίασε  το δεύτερο κατάστημα  στον Πειραιά, που αμέσως  έγινε πόλος έλξης μιας μεγάλης μερίδας καταναλωτών.  Επιτυχία διόλου τυχαία, αφού  το concept έχει  στηθεί  από την έμπειρη επενδυτική ομάδα, που  εδώ και 20 χρόνια διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημιουργία των  πιο πετυχημένων concepts στο χώρο της εστίασης και της ψυχαγωγίας όπως το Βαρελάδικo, Olympico, Piu Verde, Kitchen Bar, Living Room, Casa la femme και  Earth Café. Ο υψηλής αισθητικής χώρος, που παραπέμπει σε βιβλιοθήκη κολλεγίου, φέρει  την υπογραφή του καταξιωμένου δίδυμου των Γαβαλά και Μουρίκη.

 


Το GAZI COLLEGE είναι ένας  casual πολυχώρος με δυνατή προσωπικότητα και ξεκάθαρη επιχειρηματική πρόταση. Με αφοσιωμένους  πελάτες που  απολαμβάνουν καθημερινά  καφέ,  πρωινά snacks,  γεύματα μέχρι αργά το βράδυ, γλυκά και ποτά, διαπιστώνοντας τελικά πως την ωραιότερη γεύση την έχει η ίδια η ζωή.

To GAZI COLLEGE στηρίζει έμπρακτα τον υποψήφιο franchisee με παροχή συμβουλών σε όλα τα κρίσιμα στάδια της συνεργασίας, όπως είναι η οικονομικοτεχνική ανάλυση της επένδυσης, η αναλυτική αξιολόγηση της κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας, ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός αλλά και ο συνεχής εμπλουτισμός του μενού, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της τοπικής αγοράς.


Η εξίσωση είναι απλή! Από τη μία πλευρά το GAZI COLLEGE,  μια διαχρονική πρόταση που απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά, πολλαπλές αγορές με υψηλές αποδόσεις και διαφανείς σχέσεις συνεργασίας! Το άλλο μέρος της εξίσωσης είστε εσείς… ο δυναμικός επιχειρηματίας που στοχεύει σε υψηλές αποδόσεις, διάρκεια, αμοιβαιότητα και ισχυρά διατηρήσιμα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα!!  Μία πρόταση για αυτούς που θέλουν να «αριστεύσουν» επιχειρηματικά…

Η THE FRANCHISE CO., η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία συμβουλών franchise χαράσσει τη στρατηγική ανάπτυξης του GAZI COLLEGE, διασφαλίζοντας τη δημιουργία μιας win - win  σχέσης, τόσο για τον franchisor, όσο και για τους franchisees!!

Μην το σκέφτεστε άλλο, επικοινωνήστε μαζί μας και κάντε το  πρώτο σημαντικό βήμα προς την επιτυχία!!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή