Το FRANCHISE SUCCESS στην Έκθεση Franchising EXPO 2011, στη Σόφια

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

Το FRANCHISE SUCCESS στην Έκθεση Franchising EXPO 2011, στη Σόφια

Μετά την πετυχημένη συμμετοχή του στις εκθέσεις IFBE στο Βουκουρέστι στις 20-22 Μαΐου και Be my Dealer στις  29 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη, το περιοδικό FRANCHISE SUCCESS θα συμμετέχει στη Franchising EXPO 2011, στη Σόφια της Βουλγαρίας στις 11-12 Νοεμβρίου φέρνοντας τις ελληνικές αλυσίδες franchise σε επαφή με επενδυτές της περιοχής. Στα πλαίσια της προώθησης των αλυσίδων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα διεθνώς, το περιοδικό FRANCHISE SUCCESS έχει ξεκινήσει μια σειρά από δράσεις οι οποίες ενισχύουν τα δίκτυα franchise της Ελλάδας, την ελληνική εξωστρέφεια και το θεσμό γενικότερα.

Το περιοδικό FRANCHISE SUCCESS αντιλαμβανόμενο την ανάγκη για εξωστρέφεια και προώθηση των ελληνικών εταιρειών στο εξωτερικό κρίνει απαραίτητο να αποτελέσει το δυναμικό μέσο επικοινωνίας για εξεύρεση νέων συνεργατών και διεθνή ανάπτυξη με τη μέθοδο του franchise. Μέσω των αντιπροσώπων του, της Ειδικής έκδοσης που εκδίδει αποκλειστικά για την έκθεση και των παράλληλων ενεργειών στους διαδικτυακούς τόπους www.franchise-success.gr και www.franchiseportal.gr προωθεί την ελληνική εξωστρέφεια και διεθνή ανάπτυξη των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια. Αναπτύσσοντας νέα εργαλεία και με συνεχή έρευνα το περιοδικό FRANCHISE SUCCESS δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες  να επεκταθούν σε νέες αγορές και να αναπτύξουν το δίκτυό τους.

Η έκθεση «Franchising Expo 2011»  θα λάβει χώρα στις 11 με 12 Νοεμβρίου στο National Palace of Culture στη Σόφια. Την πρώτη μέρα της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από Συμβούλους και Ειδικούς στο franchising τόσο από τη Βουλγαρία όσο και από το εξωτερικό με θέμα «το Franchising στη Βουλγαρία».

Η έκθεση αποτελεί τη σημαντικότερη ευκαιρία για τις εταιρείες που στοχεύουν στην ανάπτυξη στην περιοχή και η εκπροσώπηση σε μια τέτοια έκθεση θα έχει ως αποτέλεσμα την ενημέρωση για τις νέες τάσεις στην αγορά της περιοχής, τον ανταγωνισμό και την εύρεση νέων επαφών ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητα των εταιρειών στη ευρύτερη περιοχή. Η αγορά του franchising στη Βουλγαρία έχει δείξει τεράστια άνοδο τα τελευταία 3 χρόνια με τις αλυσίδες franchise είναι 4 φορές περισσότερες το 2010 σε σχέση με το 2009 διανοίγοντας νέες διεξόδους και προοπτικές στη χώρα. Η αγορά της Βουλγαρίας παρουσιάζει πολλές δυνατότητες για ανάπτυξη, ενώ σημαντικός αριθμός επιχειρηματιών θέλει να επενδύσει στο franchising, γεγονός που οι ελληνικές αλυσίδες μπορούν να αξιοποιήσουν.

 Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή