FRANCHISE SUCCESS - Τεύχος 44

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ -44- Φεβρουάριος- Μάρτιος 2011
του FRANCHISE SUCCESS

 

To franchising έρχεται -σε αυτήν την κρίσιμη οικονομική συγκυρία- να αποτελέσει τη λύση στην ανάγκη των νέων επενδυτών να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ξεκινήσουν με ένα χαμηλό αρχικό κεφάλαιο της τάξης των € 50.000. Αυτή ακριβώς τη δυναμική προβάλλει το νέο τεύχος του FRANCHISE SUCCESS, -44- Φεβρουάριος- Μάρτιος 2011. Στο κεντρικό αφιέρωμα της έκδοσης «Ξεκίνα τη δική σου επιχείρηση με κεφάλαιο μέχρι 50.000 ευρώ» εκπρόσωποι καταξιωμένων αλυσίδων τονίζουν μέσα από τις δηλώσεις τους την ευκαιρία που παρουσιάζεται για τους νέους υποψήφιους franchisees να επενδύσουν σε μια οικονομική επιχειρηματική πρόταση. Το περιοδικό FRANCHISE SUCCESS μέσα από τις σελίδες του παρουσιάζει μια σειρά από επιχειρήσεις που έχουν σχεδιάσει «δελεαστικά» πακέτα συνεργασίας.

Το τεύχος -44- συμπληρώνεται από ειδικό Αφιέρωμα με τίτλο: «Πρωτότυπες επιχειρηματικές προτάσεις». Νέα δίκτυα και νέες ευκαιρίες συνεχίζουν να προσφέρουν τις πρωτότυπες επιχειρηματικές προτάσεις τους και το 2010, παρά την παρατεταμένη ύφεση. Στις σελίδες του τεύχους οι εκπρόσωποι των νέων αυτών concepts παραθέτουν τις απόψεις τους και ενημερώνουν το αναγνωστικό κοινό για τις νέες επενδυτικές ευκαιρίες.

Σε μια εποχή κρίσης, παρατεταμένης ύφεσης, έντονων ανακατατάξεων και αλλαγών, το πρώτο τεύχος του FRANCHISE SUCCESS για το 2011 μέσα από την αρθρογραφία του επισημαίνει ότι η διαφοροποίηση της στρατηγικής ανάπτυξης πέρα από τα τετριμμένα αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο αναζωογόνησης ενός δικτύου. Με το άρθρο «Αναζητώντας νέες στρατηγικές ανάπτυξης: Οι επιπτώσεις της Κρίσης και ο Ρόλος των Δικτύων», αναδεικνύει ότι προσέλκυση επενδυτών πολλαπλών σημείων (multiunit franchisees) και η ταυτόχρονη επέκταση σε μη παραδοσιακά σημεία -όπως οι κλειστές αγορές- είναι μια ακόμα στρατηγική επιλογή για τους franchisors και τους franchisees τους.

Επίσης, προτείνει μια επιπλέον επιχειρηματική κίνηση σε επίπεδο στρατηγικής το «Ηλεκτρονικό Εμπόριο: Απευθυνθείτε σε μια αγορά που διευρύνεται εν μέσω κρίσης». Επιπλέον, αντιλαμβανόμενο πως η σημερινή κοινωνία προσδιορίζεται και χαρακτηρίζεται από  το «στρες» (άγχος), μέσα από τις σελίδες του, δίνει εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης καθημερινών προβλημάτων: «Στρες: Η άλλη πλευρά της επιχειρηματικότητας». Το άρθρο συνοδεύεται από σχετικό τεστ που αναδεικνύει αν Είστε ένας αγχωμένος επιχειρηματίας. Τέλος, στην ύλη του θα βρείτε τεστ, το οποίο βασισμένο σε μελέτες και έρευνες για το αν μπορείτε να γίνετε franchisee, θα καταδείξει εάν το franchising αποτελεί τη λύση για μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία βάση των προσωπικών σας χαρακτηριστικών.

Στο νέο τεύχος του FRANCHISE SUCCESS περιλαμβάνονται 70 επιχειρηματικές προτάσεις από όλους τους κλάδους, συνεντεύξεις πετυχημένων επιχειρηματιών που αναπτύσσουν το δίκτυό τους με franchising, όλα τα νέα της αγοράς κ.ά.

Παράλληλα μέσα από μαρτυρίες των πρωταγωνιστών του franchising, των επιχειρηματιών/franchisees, παρουσιάζονται επιτυχημένες ιστορίες επιχειρηματικής ανόδου.
Βαδίζοντας στο 14ο έτος συνεχούς και ενεργής παρουσίας στην αγορά του Franchising, το περιοδικό FRANCHISE SUCCESS συνεχίζει τη δημιουργική του παρέμβαση στο χώρο, με σταθερό πάντα προσανατολισμό στην ενημέρωση αλλά και διαπαιδαγώγηση του υποψήφιου επενδυτή καθώς και του υφιστάμενου επιχειρηματία.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή