Επιτυχής η παρουσία του FRANCHISE SUCCESS στην έκθεση Be my Dealer της Κωνσταντινούπολης

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Επιτυχής η παρουσία του FRANCHISE SUCCESS στην έκθεση Be my Dealer της Κωνσταντινούπολης.

Έντονη είναι η κινητικότητα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα για ανάπτυξη σε αγορές του εξωτερικού από τις ελληνικές αλυσίδες, οι οποίες βλέπουν σε αυτή την προοπτική την κατάλληλη διέξοδο για τα αναπτυξιακά τους πλάνα. Το FRANCHISE SUCCESS ανταποκρινόμενο σε αυτή την τάση έχει ξεκινήσει μια σειρά ενεργειών για την προώθηση της εξωστρέφειας εταιρειών από την Ελλάδα, με τελευταίο σταθμό την 9η έκθεση franchise «Be my Dealer» η οποία έλαβε χώρα στον εκθεσιακό χώρο CNR Expo Center, της Κωνσταντινούπολης από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.
 
Με Ειδική Έκδοση για τη συμμετοχή του στην Έκθεση και με εξειδικευμένη ομάδα, προώθησε με επιτυχία τα συνεργαζόμενα με αυτό δίκτυα franchise. Το πλήθος του κόσμου που επισκέφτηκε την έκθεση ανταποκρίθηκε θετικά προς τις προτεινόμενες από το περιοδικό εταιρείες που επιθυμούν ανάπτυξη στην Τουρκία και είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί άμεσα από τους αντιπροσώπους του περιοδικού για τις αλυσίδες και την ελληνική αγορά του franchising.
 
Η έκθεση «Be my Dealer» ήταν συνδιοργάνωση της Media Force Fair Organization και του Τουρκικού Συνδέσμου Franchise (UFRAD) και αποτέλεσε ένα επιχειρηματικό forum με μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον και προοπτικές τόσο για την αγορά της Τουρκίας όσο και για την ευρύτερη περιοχή. Πάνω από 19.453 επισκέπτες επισκέφτηκαν την έκθεση ενώ πάνω από 140 Εταιρείες συμμετείχαν σε αυτή καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα κλάδων (real estate, Εστίαση, Καλλυντικά, Αξεσουάρ, Καθαριστήρια, Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Υπηρεσίες κ.ά.) καθώς επίσης και Συμβούλοι franchise, που θέλουν να επενδύσουν στο franchising και την περιοχή. Ο κλάδος που παρουσίασε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και συμμετοχή ήταν αυτός της Εστίασης συμπεριλαμβανομένων όλων των υποκατηγοριών (εστιατόρια, fast food, ιταλική κουζίνα, παραδοσιακές γεύσεις και ζαχαροπλαστεία).  Στην έκθεση παρευρέθησαν προσωπικότητες του χώρου όπως ο κ. Can Özatay, Διευθύνων Σύμβουλος της Mediaforce Exhibition Company, ο κ. Mustafa Aydın, Πρόεδρος της UFRAD (Τουρκικού Συνδέσμου Franchise), ο κ. Πέτρος Πετρίδης, Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Franchise, o κ. Costin Anton, Προεδρεύων του Ρουμανικού Συνδέσμου Franchise και ο κ. Moataz Al Alfi,  Προεδρεύων του Αιγυπτιακού Συνδέσμου Franchise, ο οποίος και προλόγισε την Τελετή Έναρξης της Έκθεσης.
 
Οι εταιρείες που εμπιστεύτηκαν το FRANCHISE SUCCESS για τη διεθνή τους ανάπτυξη ήταν οι CREPA- CREPA, DEXIM- the style company, Media Strom, By Nature, ΑΓΑΠΗΤΟΣ καφέ- ζαχαροπλαστείο και Ζerva Cosmetics. Το κοινό είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί πλήρως για τις επενδυτικές ευκαιρίες που έρχονται από την Ελλάδα και να γνωρίσει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των concepts και τις δυνατότητες ανάπτυξής τους στο εξωτερικό.
 
Το FRANCHISE SUCCESS ξεχώρισε για άλλη μια φορά ως η αντιπροσωπευτικότερη πηγή ενημέρωσης διεθνώς για τις ελληνικές επενδυτικές ευκαιρίες και ως το πιο δυναμικό μέσο επικοινωνίας για τις ξένες εταιρείες που επιθυμούν να επενδύσουν στην ελληνική αγορά. Μέσα από τα εργαλεία του: τις εκδόσεις FRANCHISE SUCCESS, το ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE, τις ειδικές εκδόσεις του, το www.franchise-success.gr και το www.franchiseportal.gr αποτελεί το πλέον έγκυρο εργαλείο ανάπτυξης και δυναμικής επικοινωνίας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή