100% επιτυχία της TFC&Co στο πρόγραμμα επιδοτήσεων «Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων»!

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011

100% επιτυχία της The Franchise Co. και της TFC&Co. στο πρόγραμμα επιδοτήσεων «Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων!

Άλλη μια σημαντική επιτυχία της The Franchise Co.

Μετά από τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων αξιολόγησης των υποβαλλόμενων επενδυτικών σχεδίων του πρόγραμματος «Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων» οι υποβληθείσες από την The Franchise Co.  αιτήσεις εγκρίθηκαν στο 100% του αριθμού τους και με ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό κάλυψης δαπανών σε σχέση με τον υποβαλλόμενο. 

Η επιτυχία αυτή οφείλεται στην άψογη συνεργασία των επιχειρήσεων – πελατών και του εξειδικευμένου προσωπικού της  The Franchise Co.  με γνώμονα πάντα την μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων ενίσχυσης.

Η πολύχρονη εμπειρία της THE FRANCHISE CO., της μεγαλύτερης εταιρείας συμβούλων σε θέματα franchising και ανάπτυξης δικτύων λιανικής στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό των στελεχών της TFC&Co, αποτελούν εγγύηση για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων ενίσχυσης.

Ενημερωθείτε σήμερα για το πρόγραμμα επιδότησης που σας ταιριάζει από την πιο επιτυχημένη εταιρεία στο χώρο επικοινωνόντας μαζί μας στο 210.67.56.200 και στο info@tfc.gr ή εγγραφείτε στο newsletter μας ώστε να ενημερώνεστε αυτόματα και κυρίως έγκαιρα για όλες τις τελευταίες εξελίξεις!

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή