ΕΣΠΑ- ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

Σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως αυτό που καλούνται να ανταπεξέλθουν οι επιχειρήσεις, οι σωστές στρατηγικές κινήσεις, η αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας και η εξεύρεση νέων πόρων αποτελούν μονόδρομες επιλογές για κάθε επιχειρηματία, προκειμένου αυτός να επιτύχει τους στόχους του.

 Ακόμη και στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε παρουσιάζονται ευκαιρίες για όσους μπορούν να τις πληροφορηθούν και να τις εκτιμήσουν.

Οι επιδοτήσεις προς τις επιχειρήσεις αποτελούν σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, εφόσον όμως αυτές αξιοποιηθούν με τον  βέλτιστο δυνατό τρόπο.

 Η πολύχρονη εμπειρία της THE FRANCHISE CO., της μεγαλύτερης εταιρείας συμβούλων σε θέματα franchising και ανάπτυξης δικτύων λιανικής στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό των στελεχών της TFC&Co, αποτελούν εγγύηση για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων ενίσχυσης.
 
Απευθυνθείτε στους ειδικούς συμβούλους μας για να Ενημερωθείτε για τη δυνατότητα ένταξης στα Προγράμματα

 

Πατήστε στο ακόλουθο link για να ενημερώθείτε συνοπτικά για τα επιδοτούμενα προγράμματα ενίσχυσης τα οποία παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή