Νέα ισχυρή συνεργασία της THE FRANCHISE CO. με το DELIVERIT

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

Το πρωτοποριακό concept αναπτύσσεται πλέον με franchise!

Η THE FRANCHISE CO. προχώρησε σε σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία deliverit.

Η εταιρία deliverit είναι η πρώτη και μοναδική εταιρία delivery στην Ελλάδα που προσφέρει ιδιαίτερα πρωτοποριακές υπηρεσίες. Ξεκίνησε τη λειτουργία της μέσα στην κάρδια της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και κατάφερε στα δύο πρώτα κιόλας χρόνια λειτουργίας της να αποφέρει αξιόλογα οικονομικά αποτελέσματα. Δεδομένης λοιπόν της επιτυχίας που γνώρισε, η εταιρεία προχωρά πλέον στην επέκταση του δικτύου των καταστημάτων της με τη μέθοδο του franchise.

Η εταιρεία προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης, όπως: Αγορά αγαθών-προϊόντων και παράδοση κατ’ οίκον, Υπηρεσίες Mini Courier καθώς και  Εξόφληση λογαριασμών ΔΕΚΟ. Οι υπηρεσίες του deliverit απευθύνονται σε όποιον έχει ανάγκη από γρήγορη και εύκολη εξυπηρέτηση, όπως εργαζόμενες και μη μητέρες, πολυάσχολους επαγγελματίες με περιορισμένο ελεύθερο χρόνο και άτομα που δυσκολεύονται στις μετακινήσεις τους λόγω απουσίας μεταφορικού μέσου. Οι χρεώσεις των υπηρεσιών του deliverit είναι εξαιρετικά χαμηλές, ξεκινώντας από 2.50 μόλις ευρώ, ενώ ο χρόνος ολοκλήρωσης μιας παραγγελίας ή μίας αποστολής είναι 15 με 35 λεπτά. 

 

deliverit franchise system
 

Στο δίκτυο deliverit, ο νέος επιχειρηματίας επενδύει λαμβάνοντας ως ανταπόδοση:

 


 Οικονομική και εργασιακή ανεξαρτησία
 Ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων
 Αυτόνομο ωράριο
 Προσωπική καταξίωση και επιτυχία

Το deliverit είναι ο πιο ελκυστικός τρόπος για να μπείτε στον κλάδο των Διανομών – Αποστολών (courier – delivery) καθώς πρόκειται για μια καινοτομία στην ελληνική αγορά, με σχεδόν μηδενικό ανταγωνισμό, που απευθύνεται σε διευρυμένο target group και προσφέρει, σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων και ανάπτυξης δικτύων THE FRANCHISE CO., ένα ολοκληρωμένο πακέτο συνεργασίας με χαμηλού κόστους επένδυση.

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή