Ανθρώπινο Δυναμικό

Θέσεις Εργασίας

Η μεγάλη εμπειρία της THE FRANCHISE CO. είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης και συνδυασμένης εμπειρίας των στελεχών της από το χώρο του Management Consulting, των Πωλήσεων, του Marketing και του Retailing σε πολύ γνωστές εταιρίες που αποτελούν πρότυπα οργάνωσης.

Tα βασικά στελέχη που αποτελούν την THE FRANCHISE CO. είναι:


Παναγιώτης Ρουσόπουλος / Διευθύνων Σύμβουλος

Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της THE FRANCHISE CO. Έχει διατελέσει σύμβουλος ανάπτυξης σε αλυσίδες franchise και retail στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Έχει διατελέσει επί επταετία Διευθυντής Ανάπτυξης και Στρατηγικού Σχεδιασμού καθώς και Γενικός Διευθυντής στη WENDY’s στην Ελλάδα, γενικός διευθυντής σε εταιρείες του ομίλου Νίκα, Εμπορικός Διευθυντής στην ΕΒΜΕ ΑΕ, κλπ. Επιπλέον, έχει εκπονήσει σημαντικό αριθμό σχετικών μελετών σε επιχειρήσεις από διαφόρους κλάδους, όπως Λιανικό Εμπόριο, QSR, Ένδυμα, Κινητή Τηλεφωνία, Δομικά Υλικά, Super Market, Πληροφορική, Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες, Ένδυση, Έπιπλα Γραφείου, Βιομηχανίες Ξύλου, Τροφίμων, κλπ. Είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην Brainway ΑΕ, master franchisee στην Ελλάδα της Dale Carnegie Training.

E-mail: pgr@tfc.grΤμήμα Μελετών

Γιώργος Μπαλιούσης / Business Consultant

Είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του τιμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστήμιου. Διαθέτει δεκαετή εμπειρία ως σύμβουλος τεχνικής υποστήριξης φορέων του δημοσίου τομέα, ενώ για τον ιδιωτικό τομέα έχει καταρτίσει πληθώρα επιχειρηματικών σχεδίων για υπαγωγή επιχειρήσεων σε επιδοτούμενα προγράμματα. Διαθέτει επίσης αξιόλογη εμπειρία στην ανάπτυξη και εγκατάσταση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας. Εργάζεται στο τμήμα μελετών της THE FRANCHISE CO.  με καθήκοντα την κατάρτιση feasibility studies, επιχειρηματικών σχεδίων (business plans) για ανάπτυξη δικτύων λιανικής και franchise.

Ε-mail: gbaliousis@tfc.gr


Κράβαρης Κωνσταντίνος / Business Consultant

Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά με γνωστικό αντικείμενο την Τραπεζική & Χρηματοοικονομική Διοικητική. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε σε διάφορα projects σχετικά με την χρηματοοικονομική ανάλυση εταιρειών και την αξιολόγηση επενδύσεων. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε στον τραπεζικό κλάδο ως πωλητής- σύμβουλος χρηματοοικονομικών προϊόντων. Στην συνέχεια εισήλθε στον συμβουλευτικό κλάδο, εκπονώντας επιχειρηματικά σχέδια, για λογαριασμό εταιρειών με κύριο στόχο την άντληση κεφαλαίων (venture capital, χρηματοδοτικά προγράμματα, δάνεια). Από τον Δεκέμβριο του 2009 εργάζεται στο τμήμα μελετών – consulting της THE FRANCHISE CO. με κύρια καθήκοντα την εκπόνηση επιχειρηματικών Σχεδίων (business plans) .

Ε-mail: kkravaris@tfc.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή