Χρυσός Οδηγός: Η επιτυχημένη πορεία συνεχίζεται

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

Με δυναμική παρουσία στο χώρο του internet και του web marketing, η Χρυσός Οδηγός χαρακτηρίζεται σήμερα για τις ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας και τις άκρως ανταγωνιστικές τιμές και υπηρεσίες της. Έχοντας αναπτύξει ένα ευρύ πελατολόγιο που αυξάνεται δυναμικά, αξιοποιεί με επιτυχία την αναγνωρισιμότητα του ονόματός της που έχει κατακτήσει εδώ και 40 χρόνια.


Τα παραπάνω εργαλεία συνιστούν μια άκρως ελκυστική επιχειρηματική πρόταση που έχει βρει ευρεία ανταπόκριση από ένα δυναμικό κοινό που επιθυμεί να διασφαλίσει μια σταθερή και επιτυχημένη καριέρα, μέσα από μια κερδοφόρα & ιδιαίτερα αποδοτική πρόταση, που αντανακλά τη σιγουριά, την οικονομική ανεξαρτησία και την προσωπική καταξίωση.

 

Σήμερα ο Χρυσός Οδηγός, μετά την πετυχημένη ανάπτυξή του σε συνεργασία με την The Franchise Co. σε :

- Αλεξανδρούπολη, Έβρο

- Ξάνθη, Ροδόπη, Καβάλα, Δράμα

- Ημαθία, Πέλλα, Πιερία

 - Κυκλάδες

 

 Αναζητά συνεργάτες στις περιοχές:


Πελοπόννησος, Δυτική Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, νομό Φθιώτιδας και νησιά του Βορείου Αιγαίου, που αποτελούν τους νέους προορισμούς για την αλυσίδα.


Η εταιρεία ηγέτης στο χώρο της έντυπης και διαδικτυακής διαφήμισης, αποτελεί σήμερα μια στοχευμένη πλατφόρμα προβολής, στην οποία οι επαγγελματίες και επιχειρήσεις προβάλλονται, απολαμβάνοντας αποδεδειγμένα σημαντικά οφέλη και μετρήσιμο νέο πελατολόγιο.


Διεισδύοντας αποτελεσματικά σε εξειδικευμένες αγορές, ο Χρυσός Οδηγός παρέχει σήμερα την πιο έγκυρη πληροφόρηση για υπηρεσίες προϊόντα, επιχειρήσεις και επαγγελματίες μέσω έντυπων καταλόγων, του internet, του κινητού και των τηλεφωνικών υπηρεσιών.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή