Νέα καινοτομία στα καταστήματα BubbleJelly με το Choco Kebab!

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014


Τα καταστήματα BubbleJelly, γνωστά για το αυθεντικό bubble tea,  το δροσιστικό και περιζήτητο ρόφημα, που ξεχωρίζει για τη φρεσκάδα και την πρωτοτυπία του, καινοτομούν για μια ακόμη φορά, προσφέροντας ένα νέο προϊόν, το Choco Kebab!


Πρόκειται για γύρο σοκολάτας που κόβεται σε νιφάδες, οι οποίες τοποθετούνται στην αφράτη Choco Pita! Στη συνέχεια προστίθεται λιωμένη πραλίνα και μια γευστική κρέμα! Ένα ακόμη υψηλής ζήτησης προϊόν, που αυξάνει σημαντικά την επισκεψιμότητα του καταστήματός σας.  Ένα concept με πολλαπλά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, που συνδυάζει την υψηλή ζήτηση και την καινοτομία μέσα από ένα απλό και ευέλικτο μοντέλο καταστήματος!

  • Ευέλικτο προϊοντικό μείγμα που πέρα από bubble tea περιλαμβάνει milk tea, χυμούς, γρανίτες, milk shakes, καφέ, φρέσκο παγωτό, frozen yogurt, choco kebab και βάφλες.  

  • Με προσιτές τιμές, ασυναγώνιστη ποιότητα και customized προϊόντα, που καταναλώνονται καθημερινά από πολλαπλά κοινά.

  • Με 2 διαφορετικούς τύπους καταστημάτων, main (25 τ.μ.) ή  extended (40 τ.μ.), για να διαλέξετε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς.

  • Με τη συνεχή υποστήριξη της Frozen Bar που σας προμηθεύει εξοπλισμό και πρώτες ύλες σε ιδιαίτερα χαμηλά κοστολόγια και αναλαμβάνει το service του εξοπλισμού σας και τη διαμόρφωση του καταστήματος!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή