Νέο κατάστημα BubbleJelly στον Εύοσμο!

Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014Μετά την Ερέτρια και την Πτολεμαϊδα, ο Εύοσμος υποδέχεται το νέο franchise κατάστημα BubbleJelly. Σήμερα στις 19.00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια, προσελκύοντας το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων!  Το κατάστημα, που βρίσκεται  στην οδό Παύλου Μελά 15,  είναι ένας  υψηλής αισθητικής χώρος με χαρούμενα χρώματα και μοντέρνο ύφος και ακολουθεί  πιστά τον σχεδιασμό του concept BubbleJelly.

Τα καταστήματα BubbleJelly, αποτελούν τη νέα, δροσιστική και καινοτόμα πρόταση της FrozenBAR στην αγορά τσαγιού, χυμών και ροφημάτων. Κύριο προϊόν τους είναι το bubble tea. Ένα δροσερό και πρωτότυπο ρόφημα, που περιέχει φυσικό τσάι και σερβίρεται σε πολλαπλούς, ακαταμάχητους συνδυασμούς.

Η FrozenBAR, εταιρεία που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της εστίασης και του franchising από το 2011, έχει λανσάρει το Bubble tea στην ελληνική αγορά ως concept και ως επιχειρηματική πρόταση, ενώ η πρώτη πανελλαδική παρουσίαση έγινε φέτος, στην έκθεση Ho.Re.Ca 2014.

Αν θέλετε και εσείς να ξεκινήσετε το δικό σας κατάστημα BubbleJelly, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους εξειδικευμένους συμβούλους της THE FRANCHISE CO., καλώντας στο 210-6756200.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή